banner564

“Tabtab’ın Beklenmedik Serüveni” isimli oyun İskele’de sahnelendi

Çocuklar çok eğlendi

“Tabtab’ın Beklenmedik Serüveni” isimli oyun İskele’de sahnelendi
banner598

 Limasol Türk Kooperatif Bankası’nın bir yan kuruluşu olan Limasol Sosyal Sorumluluk Kurumu (LSSK) çocukların iletişim becerilerini ve öz güvenlerini geliştirmek için birçok sanatçı ile farklı yaratıcı okuma çalışmaları yürütüyor. 

Bu çalışmaların yanında çocuk tiyatrosuna da destek veren LSSK  5 yılda 4 farklı çocuk oyununa destek verdi ve 27 binden fazla çocuğu tiyatro ile buluşturdu. 
 “İki Bavul Dolusu”  “Canını En Çok Ne Yakar? ” ve “Soytarılar Okulu” adlı oyunlardan sonra bu yıl da So Kolektif tiyatro ekibinin hazırladığı “Tabtab’ın Beklenmedik Serüveni” isimli oyuna destek verdi. 
27 binden fazla çocuğu tiyatro ile buluşturan Limasol Sosyal Sorumluluk Kurumu bu yıl Arabahmet,  Çağlayan Cumhuriyet ve Gelibolu ilkokulu öğrencilerini Tabtab’ın beklenmedik serüveni ile buluşturduktan sonra oyunu İskeleye taşıdı. 
 Şht.İlker Karter ilkokulu öğrencileri için özel bir gösterim düzenleyen Limasol Sosyal Sorumluluk Kurumu  500’den fazla çocuğu tiyatro ile buluşturdu. Çocukların, ve öğretmenlerin yanıbda oyunu izlemeye  Limasol Bankası İskele Şube Müdürü Esra Pehlivanoğulları ve LSSK Yönetim Kurulu üyelerinden İpek Halim ile  Akıle Tatarlar da katıldı.  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473