banner564

Tüm dostları mutluluk diledi

Nikah memurunun yönelttiği soruya büyük bir içtenlikle “Evet” diyen Gizem ile Çağrı, dillere destan bir düğünle evlendi

Tüm dostları mutluluk diledi
banner598
Hüseyin ABRAŞ
Lefkoşalı Ayfer ve Sevay Kalkan çiftlerinin biricik kızları BRT’de haber spikeri olan Gizem ile Lefkoşalı Fehime ve Bilal Gürdere çiftlerinin biricik oğulları, Kaner Şirketler Grubun’da satış danışmanı olan Çağrı, geçtiğimiz gün Hidden Garden’da gerçekleşen dillere destan bir düğün ile evliler kervanına katıldı. 
Yakınlarının oluşturduğu konvoy ve şık bir klasik araçla düğün salonuna gelen genç çift, ardından ilişkilerini resmileştirmek adına nikah masasına oturdu. 
Genç çiftin nikah şahitliğini Gizem’in kardeşi Görkem Kalkan ve Çağrı’nın yakın arkadaşı Ramadan Akama yaparken, çiftin nikah masasında yaşadıkları heycan ve mutluluk görülmeye değerdi.  
Nikah memurunun yönelttiği soruya büyük bir içtenlik “Evet” diyen çift, ömür boyu sürecek bir birliktelik için imzalarını attı. 
Çok sayıda seçkin davetlinin katıldığı düğünde Gizem ve Çağrı çiftini, yakın akrabaları, dostları, çalışma arkadaşlarının yanı sıra UBP Milletvekili Ersin Tatar, UBP Lefkoşa Milletvekili Zorlu Töre, Lefkoşa Türk Belediyesi Eski Başkanı Kadri Fellahoğlu ve Sayıştay Başkanı Osman Karahan da yalnız bırakmayarak mutluluklarına ortak oldu. 
Gece boyu dans pistini boş bırakmayan genç çift ve davetliler, bu mutlu günü düğün orkestrasının çaldığı kimi zaman romantik kimi zaman ise hareketli danslar eşliğinde gönüllerince kutladı. 
Gizem ve Çağrı çiftinin düğünden sonra balayı tatili için Bodrum’a gidecekleri öğrenildi.

Güncelleme Tarihi: 23 Temmuz 2014, 09:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473