banner564

Ünlü sanatçı Murat Kekilli’nin de sahne aldığı Ot Kültür Festivali renkli görüntülere ev sahipliği yaptı

Tatlısu şenlendi

Ünlü sanatçı Murat Kekilli’nin de sahne aldığı Ot Kültür Festivali renkli görüntülere ev sahipliği yaptı
banner598

 Girne’ye bağlı Tatlısu Köyünde bu yıl 4’üncüsü gerçekleştirilen Ot Kültür Festivali renkli görüntülere ev sahipliği yaptı. Köy meydanında gerçekleşen etkinlikte; Türkiye, Ukrayna, Rusya, Azerbaycan, KKTC, Slovenya, Arnavutluk’tan sanatçıların resim sergisi ziyarete açıldı.

Festivalde çeşitli ürünlerin sunulduğu 120 stand yer aldı. Gün boyunca leylek ayaklı uzun adamlar, Kıbrıs kültürünü yaşatan canlı soğuk heykeller, Mustafa Tozakı kalemiyle portre ve karikatür çizimi ve Sahavet Aslan ile Makyaj Sanatı festivalde ziyaretçilerden yoğun ilgi gördü. 
Ot Kültür Festivalinde Kıbrıs kültürü halk dansları ekibi gösteri yaptı. Yeteneksizsiniz finalisti Enver Ertaş ve sunucu Mustafa İlteralp eğlenceli dakikalar festivale katılanlara keyifli anlar yaşattı. Değirmenlik Belediye Orkestrası birbirinden güzel şarkıları çaldı. Obüs Kukla ve Jonglör Şov ile çocuklar festivalde eğlenceli anlar yaşadı. İskele Belediye Tiyatrosu Pandonim gösterisi sundu.
Festivalde O Ses Türkiye'de bu yıl başarılı bir performans gösteren sanatçımız Günay Mimar seslendirdiği birbirinden güzel şarkılarla dinleyenlerden büyük alkış aldı.
Türkiye Anadolu rock müziğinin ünlü isimlerinden Murat Kekilli vokalisti ile özel konuk olarak 'Duyanlara duymayanlara' parçaları ile güzel bir çıkış yakalayan Grup Passnote ile festivalin finalinde sahne aldı. Murat Kekilli efsane olmuş şarkıları "Bu Akşam Ölürüm", “Karagözlüm" gibi şarkılarla festivale gelenleri coşturdu.  

Güncelleme Tarihi: 05 Mart 2019, 12:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473