banner564

Yasemin Öztürk mutfak işlerinde iddialı : “Kendi yoğurdumu da kendim yaparım” diyor

Bu günler de geçecek

Yasemin Öztürk mutfak işlerinde iddialı : “Kendi yoğurdumu da kendim yaparım” diyor
banner598

  Ulusal Birlik Partisi (UBP) Milletvekili Yasemin Öztürk, Coronavirüs günlerini daha çok evinde geçiriyor. “Bahçemiz olduğu için şanslıyız. Çiçekler ve hayvanlarla vakit geçiriyoruz” diyen Öztürk, yemek pişirmesini de seviyor. Öztürk “Kendi yoğurdumu da kendim yapıyorum. Fırın makarnasında çok iddialıyım” diyerek şöyle konuştu.

   “Evde çocuklarla vakit geçiriyoruz. Allah’tan evimiz bahçelidir. Zamanımızın çoğunu bahçemizde evlat edindiğimiz hayvanlarımız ve çiçeklerimizle geçiriyoruz. Ayrıca kitap okuyoruz. Televizyon ile aram çok iyi değildir.
   Sıkıntılı günlerin geçeceğini ve normal yaşama dönüleceğini belirten UBP Milletvekili Yasemin Öztürk “Yürüyüş veya spor yapıyor musunuz? “ sorusuna şu yanıtı verdi. 
  “Spor denilebilirse eğer kızım bale yapıyor, ben de on-line derslerine katılıyorum. Beraber keyifli vakit geçiriyoruz.” 
   Soru: Bu sürede okuduğunuz kitap, izlediğiniz film var mı? Varsa isimleri!
Öztürk: Dediğim gibi televizyon ile aram çok iyi değil. Bu nedenle pek film izlemiyorum. Genelde uzay ve evren belgeselleri izliyorum. Bol bol kitap okuyorum, şu anda Kafi isimli kitabı okumaktayım.   
Soru: Hükümetin bu krizi iyi yönettiğine inanıyor musunuz?
Öztürk: Hükumetin uyguladığı kriz yönetimini elbette iktidarın bir vekili olarak doğru buluyorum ama bir takım aksaklıklar var mı elbette var. Tüm dünyanın pandemi konusundaki tecrübesizliği biz de de olduğu için uygulamada sıkıntılar yaşanıyor.  Aşılamayacak ciddi bir problem olduğuna inanmıyorum. 
Soru: Sizce Cumhurbaşkanı bu süreçte yeterince etkin oldu mu?
Öztürk: Ben etkin olduğunu düşünmüyorum. Açıkçası elimizde olan ilaçları Rum tarafından getirttim diyerek siyaset yaptığını düşündüğümü zaten söyledim.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473