banner564

Yiyecek içecek ana sponsorluğunu Merit Lefkoşa Hotel’in üstlendiği SODAY’ın geleneksel sünnet şöleni gerçekleşti

22 çocuk erkekliğe ilk adımı attı

Yiyecek içecek ana sponsorluğunu Merit Lefkoşa Hotel’in üstlendiği SODAY’ın geleneksel sünnet şöleni gerçekleşti
banner598

SODAY’ın her yıl geleneksel olarak düzenlemiş olduğu ve bu yıl 8. cisi olan Toplu Sünnet Şöleni gerçekleşti.
KKTC Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği SODAY’ın her yıl geleneksel olarak düzenlemiş olduğu Toplu Sünnet Şöleni bu yılda 22 çocuğumuzun katılımıyla gerçekleşti.
Fuar düğün salonunda düzenlenen şölene çocukların aileleri ve yakınları da katıldı. Birçok kurum ve kuruluşun destekleri ile organize edilen sünnet şöleninde sünnet olan çocuklar ve ailelerinin mutlulukları görülmeye değerdi.  
22 çocuğun erkekliğe ilk adımı attığı Sünnet Şöleninde, yiyecek içecek ana sponsorluğunu Merit Lefkoşa Hotel üstlendi.  Merit Lefkoşa Otelin usta şefleri ve garsonlarınında sevgiyle hizmet ettiği organizasyonda, Fuar Düğün Salonu Işıkcan Organizasyon tarafından balonlarla ve bayraklarla gelin gibi süslendi. 
Sünnet kıyafetleri Çağrı Kargo tarafından ücretsiz karşılanan 22 çocuğumuzun sünneti, Kamiloğlu Hastanesi’nde Dr. Özgür Çetiner Sponsorluğunda yapıldı.
Başbakan Ersin Tatar ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faiz Sucuoğlununda katıldığı etkinlikte, Yardımlaşmanın önemine değinen birer konuşma gerçekleştirerek çocukları ve aileleri tebrik ettiler.  
SODAY Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Yöntem de konuşmasında kendilerine destek olan sponsorlara teşekkür etti.

 
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474