banner564

Emre Özarabacı’dan gururlandıran başarı

Sınavda 107 katılım arasından ilk 10’a girmeyi başaran TMK öğrencisi Emre Özarabacı Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuarı’nda okuyacak.

Emre Özarabacı’dan gururlandıran başarı
banner598
Küçük yaşta gitar çalarak başladığı müzik hayatına geçtiğimiz yıl “Liselerarası Müzik Yarışması”nda En iyi Erkek Solist ödülü sığdıran Ledra Art Müzik ve  Güzel Sanatlar Stüdyosu öğrencilerinden Emre Özarabacı’ya sınav başarısı için 4 aylık bir çalışma yeterli oldu. 
Ledra Art Opera ve Şan Eğitmeni, ülkemizin ünlü müzisyenlerinden Ahmet Zeyin (Evan)’den 4 ay süreyle eğitim alan 18 Yaşındaki Emre’nin duyguları şöyle:
“ Kariyerini sanat ve müzikle yapmak isteyenlerin en büyük hayali olan Ankara Devlet Konservatuarı’nda okumaya hak kazanmam beni inanılmaz mutlu etti. TMK da başlayan Ledra Art’da devam eden müzik yolculuğumda Konservatuarın Şan bölümüyle yeni bir sayfa açılacak. Zor bir bölüm bunu biliyorum ancak kendime güveniyorum. Beni çok kısa bir sürede böylesi bir arenaya hazırlayan Ledra Art ve Ahmet Zeyin hocama, orta ve lisa hayatımda müzik öğretmenlerime ayrıca teşekkür ederim. Büyük hedeflere çok çalışılarak ulaşılabileceğini biliyor ve kendime güveniyorum. Bana güvenenleri mahcup etmeyeceğime inanıyorum. 

Güncelleme Tarihi: 04 Ağustos 2014, 10:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474