banner564

Nijeryalı 3 harami

Chicuke Aoback adlı şahsın yolunu kesip ciddi şekilde darp ederek cebindeki tüm parayı alan ve sonra da yol kenarına atan 3 kişiden biri yakalandı diğer ikisi aranıyor

Nijeryalı 3 harami
banner598
Lefkoşa’da önceki akşam Nijerya’lı  şahıs vatandaşları  Chicuke Aoback isimli arkadaşlarının önüne kesip, yol kenarında onu bayıltana kadar ciddi bir şekilde darp edip parasını çaldılar. Nijerya uyruklu üç zanlı, Chicuke Aoback’in 4 bin Euro parasını aldıktan sonra onu baygın halde araca bindirdiler ve Haspolat’ta toprak alana bırakıp kaçtılar.Lefkoşa Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Chicuke Aoback, saatler sonra kendisine gelerek durumu polis anlattı. Polis olaya karışan üç zanlıdan Falade İbrahım Kolode tutuklayarak dün Lefkoşa’da mahkemeye çıkardı.

Saatler sonra kendine gelebildi
Duruşmada zanlı Falade İbrahım Kolode ve henüz tespit edilemeyen zanlılar A.O ve J.A’nın Lefkoşa’da 23.00-03.00 saatleri arasında arkadaşları Chicuke Aoback’in Küçük Kaymaklı bölgesinde yürüdüğü sırada  önüne keserek darp ettikleri açıklandı.  Polis,üç zanlının  Aoback’in üzerindeki 4 bin Euro nakit parayı ve cep telefonunu aldıktan sonra onu kullanımlarındaki aracın bagajına koyduklarını ve baygın bir şekilde  Uluslar arası Kıbrıs Üniversitesi arkasında toprak kısma bırakıp kaçtıklarını söyledi.Polis,Lefkoşa Devlet hastanesine kaldırılan Aoback’in saatler sonra kendine  geldiğini ve olayın saat 11.00 sıralarında polise bildirildiğini belirterek, Aoback’ten alınan bilgi üzerine zanlıların tespit edildiğini açıkladı.

3 gün tutuklu kalacak
Tespit edilen zanlılardan Falade İbrahım Kolode’nin tutuklandığını ancak diğer zanlılar A.O ve J.A’nın aranmaya devam ettiğini kaydeden polis, zanlı Falade İbrahım Kolode’nin polise verdiği ifadede aranan zanlıların Aoback’i darp edip, zorla arabaya bindirdiğini itiraf ettiğini söyledi. Polis, mesele ile ilgili soruşturmanın devam ettiğini 2 zanlının arandığını, alınacak ifadeler ve incelenecek kamera görüntüleri olduğunu belirterek, zanlının 3 gün tutuklu kalmasını talep etti. Mahkeme hakkında soygun,ciddi darp ve zorla adam kaçırma suçlarından soruşturma yürütülen zanlının 3 gün süre ile tutuklu kalmasına karar verdi.

Güncelleme Tarihi: 04 Ağustos 2014, 10:27
YORUM EKLE
YORUMLAR
Fehmi Pekar
Fehmi Pekar - 4 yıl Önce

Kafamızdaki bilinmezlik bulutlarının dağıtılabileceğine dair umut/heves veren ışık hüzmeleri benzeri düşünce ve bilgiler için Teşekkür.

SIRADAKİ HABER

banner608

banner473