banner564

Lefkoşa belli değil

UBP; Girnede Güngördüyü, Mağusada ise Arteri destekleyecek

Lefkoşa belli değil
banner598

Ulusal Birlik Partisi (UBP) Haziran 2018 Yerel seçimlerinde aday belirleme çalışmalarına devam ediyor.
UBP Parti Meclisinin son yapılan toplantısında yerel seçimlerde desteklenecek bazı isimler üzerinde karar alındı. Parti Meclisinde 7 bölgede mevcut belediye başkanlarının desteklenmesine karar verilirken, seçimlerde UBP’nin destekleyeceği bağımsız isimler de belli oldu. 
Buna göre; Çatalköy Belediye Başkan Adayı Mehmet Hulusioğlu, Alsancak Belediye Başkanı Fırat Ataser,  Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter ve  Geçitkale’de Olsan Oran bağımsız aday olarak desteklenecek. Lefkoşa’da UBP adına yarışacak aday ise önümüzdeki toplantıda belirlenecek.

Kim nereden aday olacak?
Parti Meclisinde kesinleşen adaylar da Esentepe’den Muhammet Aygün, Dipkarpaz’dan  Mehmet Demirci, Alayköy Arif Ulaş, Gönyeli Mustafa Akyön, Dikmen Mehmet Özsezer, Tatlısu  Ali Çil, Serdarlı Halil Kasım ve Mehmetçik Cenk Şeren olarak onaylandı.

Lefke ve Değirmenlik’te sandık kurulacak
Alınan karar göre Lefke ve Değirmenlikte 25 Mart 2018 tarihinde üyeye gidilmesine ve sandık kurulmasına karar verildi.
Lefkoşa, Yenierenköy, Yeniboğaziçi, Akdoğan ve İnönü ile ilgili karar da önümüzdeki parti meclisindeki toplantısına bırakıldı.

Daha önce kimler onaylanmıştı?
Daha önceki parti meclisi toplantısında halen Ulusal Birlik Partili Başkanların bulunduğu belediyeler için adaylıklar onaylanmıştı. Buna göre de; Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar, İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, Lapta Belediye Başkanı Fuat Namsoy, Büyükkonuk Belediye Başkanı Ahmet Sennaroğlu, Beyarmudu Belediye Başkanı İlker Edip, Vadili Belediye Başkanı Mehmet Adahan, Paşaköy Belediye Başkanı Habil Tülücü’nün adaylıkları oyanlanmıştı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473