banner564

Hediye takdimi yapıldı

Sivas Belediyesi ve Sivas Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği, YDÜ Mütevelli Heyeti Başkanı Günseli ziyaret etti

Hediye takdimi yapıldı
banner598

Sivas Belediyesi ve Sivas Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği’nden bir heyet, Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ) Mütevelli Heyeti Başkanı Doç. Dr. İrfan S. Günsel’i ziyaret etti.
YDÜ’den yapılan açıklamaya göre, YDÜ rektör yardımcıları Prof. Dr. Şenol Bektaş ve Prof. Dr. Fahrettin Sadıkoğlu’nun da hazır bulunduğu ziyarete, Sivas Belediye Başkan Yardımcıları Abdurrahim Ceyhan ve Ahmet Özaydın ile Sivas Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Başkanı Mustafa Hızal başkanlığında bir heyet katıldı.
YDÜ Mütevelli Heyeti Başkanı Doç. Dr. İrfan Günsel kabulde yaptığı konuşmada; “Sizleri bunca yıl sonra değişmiş bir Kıbrıs’ta ağırlamak mutluluk verici bizler için. 44 yıl önce buraya savaşmak, bir milletin özgürlüğünü tesis etmek için geliyordu gençlerimiz. Bugün ise aynı yaşlardaki gençlerimiz burada tahsil almak, doktor olmak, mühendis olmak için geliyor” ifadelerini kullandı.
Ziyaretin sonunda Mütevelli Heyeti Başkanı Doç. Dr. İrfan S. Günsel, günün anısına Kıbrıs işi Lefkara hediye takdimi yaptı. Daha sonra heyet ile anı fotoğrafı çekildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473