banner564

Demtur Travel  hizmetleriyle  fark yaratıyor

Demtur Travel  hizmetleriyle  fark yaratıyor
banner598

Kurulduğu günden bu yana gerçekleştirdiği başarılı organizasyonlar ve misafir memnuniyetiyle sektörde ismini duyuran Demtur Travel, Kuzey Kıbrıs turizmine katkıda bulunmaya devam ediyor. Demtur Travel, her mevsimin ayrı güzellikte yaşandığı Kuzey Kıbrıs’ta, misafirlerinin unutamayacakları bir tatil yaşaması için otel rezervasyonu, uçak bileti, vıp transfer ve lüks araç kiralama dahil tüm hizmetleri misafirlerine eksiksiz sunuyor.
Kuzey Kıbrıs’ın yanı sıra yurtdışına gerçekleştirdiği turlar ile dikkat çeken Demtur,misafirlerinin istekleri doğrultusunda düzenlediği özel turlar ile de fark yaratıyor. Demtur,Dünyanın her bir noktası için ‘avantajlı fiyatlarla’ sunduğu uçuş imkanı ile de sektörde adını duyuruyor.

Gülcan: Özveri ile çalışmaya devam edeceğiz
Acentenin kuruluşundan bu yana misafirlerine üstün kaliteli hizmet verme çabası içerisinde olduğunu belirten Genel Müdür Melis Gülcan, “Bir seneyi aşkın bir süredir bulunduğumuz sektörde,gerek misafirlerimizin olumlu geri dönüşleri gerekse artan talepler,bizlere,doğru yolda olduğumuzu göstermektedir.Bu geri bildirimler,bizleri mutlu etmekle birlikte,büyük bir sorumluluğu da beraberinde getirmektedir.Tıpkı bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da misafirlerimizin memnuniyeti için büyük bir özveri ile çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474