banner564

Yakınları dua ediyor

Gazimağusa-İskele Anayolunda meydana gelen motosiklet kazasında 42 yaşındaki Mehmet Debreli ile 14 yaşındaki kızı Defne ağır yaralandı

Yakınları dua ediyor
banner598

 Hüseyin ÇİÇEK

Gazimağusa-İskele Anayolu üzerinde dün sabah saatlerinde meydana gelen kazada baba ile kızı ağır yaralandı. Motosiklet sürücüsü 42 yaşındaki Mehmet Kaptan Debreli, direksiyon hâkimiyetini kaybedip kaza yaptı. Kazada Debreli’nin bel kemiği ile kaburga kemiklerinde kırıklar ve akciğerlerinde kanama meydana gelirken 14 yaşındaki kızı Defne Çilem Debreli’nin ise omuriliğinde çatlak meydana geldi. 
Baba Debreli’nin Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi’nde, kızının ise Gazimağusa Devlet Hastanesi’nde Nöroloji Servisi’nde tedavi altına alındığı belirtildi. Baba ve kızının üzücü kazada yaralandığını öğrenen aile yakınları, onlardan gelecek iyi haber için dua ediyor.

İkisinin de durumu kötü
Polisten alınan bilgiye göre kaza saat 09.00 sıralarında gerçekleşti. Yönetimindeki PZ 020 plakalı motosiklet ile Gazimağusa’dan İskele istikametine doğru seyreden Mehmet Kaptan Debreli, çemberi döndüğü esnada direksiyon hâkimiyetini kaybedip, köprü ayağına çarptıktan sonra yolun solundan çıkarak kaza yaptı.
Kaza sonucu Mehmet Kaptan Debreli ile motosiklette yolcu olarak bulunan kızı Defne Çilem Debreli ağır yaralanarak Gazimağusa Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Belinde ve kaburgalarında kırık, akciğerlerinde kanama ve şuur bulanıklığı tespit edilen baba Mehmet Kaptan Debreli, Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırılarak yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı. Kazada yaralanan 14 yaşındaki Defne Çilem Debreli’nin ise omuriliğinde çatlak oluştuğu ve Gazimağusa Devlet Hastanesi’nde Nöroloji Servisi’nde tedavi altına alındığı bildirildi. Polisin kaza ile ilgili soruşturması sürüyor. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473