banner564

Güven Yüreyi yine büyüledi

Eğlencenin en güzel adresi Maxim Royal’de şıkır şıkır geceler tüm hızıyla devam ediyor

Güven Yüreyi  yine büyüledi
banner598
Eğlencenin en güzel adresi Maxim Royal’de şıkır şıkır geceler tüm hızıyla devam ediyor. Her hafta eğlencenin zirve yaptığı adres geçen haftasonunda da değişmedi. 
Maxim Royal’de eğlenmeyi tercih eden konuklar yine uzun zaman dillerden düşmeyecek muhteşem bir geceye tanık oldu. 
Maxim Royal’in değişmeyen seslerinden İrem Barani’nin güzel şarkıları eşliğinde muhteşem gecenin perdeleri açıldı. Sanatçı eskilerden yenilerden en güzel şarkılarını geceye katılan konuklar için seslendirdi.
 Gecenin ikinci bölümünde ise Maxim Royal’in güçlü sesi Güven Yüreyi sahne aldi. Sanatçının muhteşem performansı ve enerjisi  yine izleyenlere keyifli saatler yaşattı. 
Gecenin başında yine her zaman olduğu gibi Kıbrıs’da olmaktan duyduğu mutluluğu dile getiren sanatçı; Maxim Royal izleyicilerine muhteşem bir müzik ziyafeti sundu. 
Sanatçının özellikle hayranları tarafından çok sevilen damar parçalarının  büyük bir yoğunlukta olduğu gecede eğlencenin dibine vuran konuklar zaman zaman da sanatçının seslendirdiği hareketli şarkılarla oyunlar, halaylar ve davullar eşliğinde çoşkulu dakikalar yaşadı. 
Programına başladığı günden beri yoğun ilgi gören sanatçı  özellikle İbrahim Tatlıses, Orhan Gencebay gibi ünlü isimlerin en güzel şarkılarına katmış olduğu farklı yorumuyla dikkat çekiyor. 
Programında ayrıca son günlerin sevilen şarkılarında yer veren sanatçı Bir Bilebilsen ve bir Gökhan Tepe eseri  olan “Kader” ile büyük alkış aldı.  

Bu Cumartesi Cengiz Kurtoğlu Maxim Royal’de
Gecede ayrıca her hafta olduğu gibi yoğun doğum günü kutlamaları yapıldı. Sanatçı izleyicilerden gelen istekleri kırmayarak güzel bir Cumartesi gecesine imzasını attı. 
Yaklaşık üç buçuk  saat sahnede kalan sanatçı konuklardan tam not aldı.
 Şu aralar İstanbul gecelerine de renk katmaya başlayan sanatçının önümüzdeki günlerde sevenlerine süprizleri olacak. 
Maxim Royal Kıbrıs eğlence dünyasının kalbi olmaya devam ediyor. 18 Mart Cumartesi gecesi müzik dünyasının en güçlü seslerinden Cengiz Kurtoğlu’nu ağırlamaya hazırlanan mekan kalitede öncü olmaya devam edecek..

Güncelleme Tarihi: 15 Mart 2017, 10:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473