banner564

‘Anlatırsan öldürürüm’

Evine götüreceği gerekçesiyle aracına aldığı kızı baraja götürüp soyan ve defalarca tecavüz etmekle suçlanan Nebil Aslan kısa sürede tutuklandı

‘Anlatırsan öldürürüm’
banner598
Melin DOBRAN
Lefkoşa’da bir barda başlayan ve Gönyeli Baraj bölgesinde sona eren tecavüz olayının zanlısı 27 yaşındaki barmen Nebil Aslan polis tarafından dün mahkemeye çıkarıldı. Lefkoşa'da önceden tanıdığı 25 yaşındaki genç kızı evine götüreceği vaadi ile aracına alıp Gönyeli Barajı’na götürerek tecavüz eden zanlı Nebil Aslan hakkında, dün çıkarıldığı mahkeme tarafından tutukluluk emri verildi.
Duruşmada zanlı hakkındaki iddiaları aktaran polis, 13 Mart saat 05.30 sıralarında meydana gelen olayda zanlının önceden tanıdığı ve çalışmakta olduğu bara müşteri olarak gelen 25 yaşındaki kıza "seni evine götüreyim" diyerek aracına aldıktan sonra Gönyeli Baraj bölgesine götürüp zorla soyduğunu ve çeşitli pozisyonlarda tecavüz ettiğini söyledi. 

Zanlı, suçunu kabul etti…
Polis, zanlı Nebil Aslan’ın olayı anlatmaması, aksi takdirde kendisini öldüreceği yönünde kızı tehdit ettiğini de ifade etti. Polis, mesele ile ilgili olarak zanlının gönüllü ifade verip suçunu kabul ettiğini, alınan ifadelerin araştırılacağını belirterek zanlının3 gün poliste tutuklu kalmasını talep etti. Talebi değerlendiren mahkeme zanlı hakkında 3 gün tutukluluk kararı verdi.

Güncelleme Tarihi: 15 Mart 2017, 10:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473