banner564

Kamili ile Cennette buluştu

Üzücü bir trafik kazasında kaybettiği eşinin acısına dayanamayarak kalp krizi geçiren ve hayata veda eden Tamay Göktepe, gözyaşları arasında toprağa verildi

Kamili ile Cennette buluştu
banner598

Teoman TURAN

Güzelyurt-Çamlıbel anayolunda geçtiğimiz hafta meydana gelen feci trafik kazasında hayatını kaybeden 48 yaşındaki eşi Kamil Göktepe’nin acısına dayanamayarak olaydan 4 gün sonra kalp krizi geçiren ve sevenlerine veda eden 38 yaşındaki Tamay Göktepe dün son yolculuğuna uğurlandı.
Yürekleri dağlayan bir dramla peş peşe hayatını kaybeden Kamil ve Tamay Göktepe çiftinin  40 günlük yavruları Canberk ile 8 yaşındaki Cansu da hem annesiz hem de babasız kaldı.
Gözyaşlarının sel olup aktığı cenaze töreninde Tamay Göktepe’yi, son yolculuğunda, Güzelyurt Adliyesi’nde çalışan mesai arkadaşları yalnız bırakmadı.  
Tamay Göktepe’nin cenazesine; ailesi, sevenleri, UBP Milletvekili Zorlu  Töre ile Güzelyurt Belediye  Başkanı Mahmut Özçınar katılırken, bakan ve başka milletvekilinin katılmaması dikkati çekti.
Kızının acısına dayanamayan anne Hayriye Fıratlı, kaza nedeniyle yetkilileri suçlarken, lanet okudu. Yüreği yanan acılı anne Hayriye Fıratlı, “Nerede bu bakanlar” diyerek tepki gösterdi. 
Tamay Göktepe’nin annesi Hayriye Fıratlı ile babası Ali Fıratlı, camide ayakta durmakta zorlandı. 

Kızkardeşi fenalık geçirdi
Tamay Göktepe’nin kız kardeşi ise Fatih Camii’ndeki cenaze namazı öncesinde fenalık geçirdi. Fatih Camii’ne gelen sağlık ekipleri, acılı kardeşe müdahale etti.
Geçtiğimiz Pazartesi günü geçirdiği kalp krizi sonucu hayata veda eden Tamay Göktepe, Güzelyurt Fatih Camii’nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Yuvacık mezarlığında, kendisinden 5 gün önce hayata veda eden çok sevdiği eşi Kamil Göktepe’nin yanında toprağa verildi.

Gözyaşları sel oldu
Güzelyurt Mahkemesi’nde stenograf olarak çalışan Tamay Göktepe’yi son yolculuğunda, ailesinin yanında mesai arkadaşları yalnız bırakmadı. Gözyaşlarının sel olduğu cenazede, Kamil ve Tamay Göktepe’nin yakınları taziyeleri kabul etti.
Diyalog’a konuşan bir aile yakını, trafik kazasında ölüme neden olan sadece şoförün değil, aracı ona araç veren şirket ve yetkililerin de sorumlu olduğuna dikkati çekti.  Aynı aile yakını, “Neden sadece şoförü tutukluyorlar. Ona aracı veren şirket ve sorumluların da tutuklanması gerekir” diyerek tepkisini ortaya koydu.

Şoför mü bulaşıkçı mı?
Öte yandan Kamil Göktepe’nin kullanımındaki van araca, kaya yüklü kamyonla çarparak kazaya yol açan Türkmenistan uyruklu 32 yaşındaki Jeyhun Babayev’in ülkeye bulaşıkçı olarak çalışmaya geldiği, 1 Mart tarihinde bir şirkette şoför olarak işe başladığı ancak KKTC’de ağır vasıta sürüşü için ehliyeti olmadığı belirlendi. Kazaya neden olan kamyonun muayenesiz ve sigortasız olduğu da ortaya çıktı. 
Geçtiğimiz Cuma günü mahkemeye çıkarılan Türkmenistan uyruklu zanlının davaları görülünceye kadar tutuklu yargılanmasına ve bu amaçla 2 ay süre ile cezaevine gönderilmesine emir verilmişti.

Güncelleme Tarihi: 15 Mart 2017, 10:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473