banner564

Öğrencilere altın öğüt

İlkokulları ziyaret eden Meral Akıncı, “Ülkemize sahip çıkmanın bir gereği de çevremize sahip çıkmaktır” dedi

Öğrencilere altın öğüt
banner598
Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı’nın eşi Meral Akıncı, dün Cumhurbaşkanlığı Çevre Koruma ve Çevre Temizliği Projesi “Temiz Düşün” kapsamında Değirmenlik ve Akıncılar ilkokullarını ziyaret etti. 
Cumhurbaşkanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre, Değirmenlik İlkokulu’na yaptığı ziyarette Okul Müdürü Mehmet Malek ve Müdür Yardımcısı Hasan Yurdakul tarafından karşılanan Meral Akıncı, Değirmenlik köyünü ve okulu oldukça temiz bulduğunu ifade etti.
Akıncı, Değirmenlik İlkokulu’nun “Temiz Düşün Projesi”ne katkı koymak istemesinden dolayı teşekkür etmek amacıyla bu okulu ziyaret ettiğini söyledi. 
Meral Akıncı, Değirmen İlkokulu Müdürü Malek’e okul bahçesine ekilmek amacıyla çiçek fideleri verdi.
Meral Akıncı, Akıncılar İlkokulu’na yaptığı ziyarette ise Akıncılar Belediye Başkanı Hasan Barbaros, Sorumlu Öğretmen Kadriye Akandere, öğretmen Seçil Güneyhanlı ve Okul Aile Birliği Başkanı Ayşegül İbrahim tarafından karşılandı.

Çevre duyarlılığı yaşam biçimi olmalı
Meral Akıncı ziyaretleri sırasında yaptığı konuşmada “Çocuklarımızın çevre duyarlılığını yaşam biçimi haline getirecekleri bir geleceği şekillendirmek hepimizin sorumluluğudur. Bizim görevimiz insanlığın çevre üzerindeki olumsuz etkilerini ortaya çıkarmak ve sevdiğimiz ülkemizin korunması ve dünyadaki yaşamın devamı için farkındalığımızı artırıp gerekli koşulları sağlamaktır” dedi.

Güncelleme Tarihi: 05 Şubat 2018, 13:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473