banner564

‘Özgürlük çok önemli’

Merit Crystal Cove Hotel’de sahne alan Cenk Eren, Kıbrıslı Türklerin 20 Temmuz bayramını kutladı

‘Özgürlük çok önemli’
banner598
Saim YILMAZ

Merit Crystal Hotel, Crystal Club etkinlikleri kapsamında 20 Temmuz Kıbrıs Barış ve Özgürlük Bayramı'nda sahne alan Cenk Eren, siyah spor kesim ceketi ve beyaz tercih ettiği kostümü ile şıklığını konuşturdu. 
   Sahneye çıktıktan sonra, Türkiye’de son dönemde yaşananlara ve KKTC’nin Barış ve Özgürlük Bayramı’na değinen Cenk Eren, konuklara şöyle seslendi:

   "Öncelikle bu güzel alkışlarınız için teşekkür ediyorum. Merit Crystal Cove Hotel konserimize hoşgeldiniz... Sizlerle yine çok güzel bir gece geçireceğiz. Bugün ayrıca özel de bir gün. Bizim kardeş vatanımız KKTC’nin 42. Barış ve Özgürlük Bayramı. Tüm Kıbrıslı dostlarımızın ve hepinizin bayramını kutluyorum. Özgürlük çok önemlidir. Son günlerde hepimiz istemediğimiz, çok üzücü olaylar yaşadık. Allah, her iki vatanımızı da kötülüklerden korusun. Hayat devam ediyor. Hayatı devam ettireceğiz. Gülüp eğleneceğiz ve bu kötü günleri geride bırakacağız." 

  2006 yılında Sezen Aksu ile yapmış olduğu "Kiraz Mevsimi" albümünden "İnce Saz" şarkısını seslendiren Cenk Eren, "Bu şarkı, çok kıymetli bir şarkıdır. Söz ve bestesi Yavuz Hakan Tok'a ait olan, aşkı, sevgiyi anlatan ve insanın içini acıtan en güzel şarkılardan biridir”dedi. 


Dertli gönüllere giren, taçsız kral cenk eren...

   Tanju Okan Şarkıları albümünden "Kadınım" şarkısının öncesinde de "Kadınları kırıyoruz beyler! Aslında hayatta kırılmayacak tek varlıklar. Bunun için ne yapıyoruz. Hanımları kıracağımızı anladığımız anda annemizi, kardeşimizi düşünüyoruz ve onları kırmamak için elimizden geleni yapıyoruz" diyen ünlü sanatçı, hayranlarıyla dertleşmeye başladı. 
   Kocasını evde uyutup kendisini izlemeye gelen bayan hayranına; "Onun hayat enerjisi sönmüş hayatım, sen hala enerjiksin maşallah" diyerek takıldı. Bayan hayranlarının eşlerinin kendilerini kırdığını söylemesi üzerine, erkeklere nasihatlerde bulunan Eren, eşi tarafından en yakın arkadaşıyla aldatılıp çok kırıldığını paylaşan bir bayan hayranına da "Allah seni kurtarmış o ahlaksızdan. Hiç üzülme! Bence çok şanslısın ki kurtulmuşsun o ahlaksızlardan. 'Yuva yıkanın yuvası olmaz' ben bunu bilir, bunu söylerim. Bu arada ben de birini bulamadım bir türlü yahu. Merak ediyorum benimki ne zaman olacak?" diyerek yalnızlıktan dert yandı. 

CANIM ŞARKI SÖYLEMEK İSTİYOR...

   Sanatçı, repertuvarında yer verdiği şarkılar ve geleneksel türkülerle hayranlarından bir kez daha tam not aldı. 
   Hayranlarının ısrarı üzerine, onların yanına da inen Eren, hayranlarının istek şarkılarını yerine getirip onlarla birlikte şarkı söylemenin yanı sıra hayranlarıyla bol bol fotoğraf da çekindi. 
   Bayrama özel olarak hareketli şarkılara ağırlık veren yakışıklı sanatçı, hayranlarının bir an olsun yerine oturmasına izin vermedi. Repertuvarında olmamasına rağmen son dönemlerin popüler şarkısı "Ben Yoruldum Hayat"ı kıramadığı dostu Merit Crystal Cove Hotel, Satış Pazarlama Koordinatörü Melis Gülcan için özel olarak söyledi. 
  Sahneden hiç inmek istemeyen ve programını uzatan Eren, "İzniniz varsa canım şarkı söylemek istiyor" dediğinde salonda alkış tufanı koptu. "Antep'in Hamamları" türküsünde Gaziantepli bir hayranıyla karşılıklı göbek atan sanatçı, "35 yıldır şarkı söylüyorum, bazen seyirci öyle bir eğlenip coşar ki hiç gitmek istemezsiniz. İşte siz onlardandınız. Hepinize yürekten teşekkürler, Allah'a ısmarladık" sözleriyle programını bitirdi. 

Güncelleme Tarihi: 22 Temmuz 2016, 10:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474