banner564

İngiliz güzellik kraliçesi Alisha Cowie, Türkiye’nin tanıtım yüzü olacak

Dalaman’a geliyor

İngiliz güzellik kraliçesi Alisha Cowie, Türkiye’nin tanıtım yüzü olacak
banner598

İngiltere´de 2018 yılında düzenlenen güzellik yarışmasında birinci olan 19 yaşındaki Alisha Cowie, 14-19 Mayıs tarihleri arasında Dalaman bölgesinde yapılacak olan Türkiye turizmi tanıtım filmlerinin çekiminde tanıtım yüzü olacak.
Projenin ana sponsoru olan YDA Dalaman Havalimanı ve organizasyonu düzenleyen İngiltere’deki tur şirketi Eco Travel, bu sayede bölgenin etkin bir tanıtımının yapılabilmesini amaçlıyor.
Keskin, projenin Dalaman bölgesi başta olmak üzere tüm Türkiye´nin tanıtımına büyük katkı sunacağını düşündüklerini söylerken, “İngiliz güzele Fethiye´de yamaç paraşütü yaptıracağız. Göcek´te tekne turu yapıp Dalyan Kanalı, Kaya Mezarları, İztuzu Plajı’nı gezdireceğiz. Kraliçeye balık tutturup, bölgenin sembollerinden olan mavi yengeç yedireceğiz. Ayrıca Kayaköy Açık Hava Müzesi´nde de tanıtım çekimleri yapılacak. Dalyan´da Kaplumbağa Hastanesi´ni ziyaret edeceğiz. Marmaris, Selimiye, Akyaka bölgelerinde özel çekimler yapılacak. Çekimler sonunda bölgeyle ilgili kısa tanıtım videoları hazırlanıp, bu videolar sosyal medya kanallarında milyonlarca kişiye ulaştırılacak” diye konuştu.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474