banner564

Gazimağusa TMK’da coşkulu mezuniyet töreni 

159 öğrenci diploma aldı

Gazimağusa TMK’da coşkulu mezuniyet töreni 
banner598

 Gazimağusa Türk Maarif Koleji, 2018 – 2019 öğretim yılı mezuniyet töreni geçtiğimiz gün Rauf Raif Denktaş Kültür Kongre Sarayı’nda gerçekleştirildi.   Rauf Raif Denktaş Kültür ve Kongre Sarayı’nda gerçekleştirilen coşkulu törende 77 öğrenci liseden, 82 öğrenci de ortaokuldan mezun olarak diploma aldı.

Törene Gazimağusa milletvekili Sunat Atun, Kıbrıs Türk Devlet Tiyatroları Müdürü İlknur Işıl Türkmen, İngilizce Denetmeni Hülya Hamzaoğulları, Matematik Denetmeni Oya Denizer, Gazimağusa Ticaret Lisesi Müdürü Savaş Moralı, Çanakkale Ortaokulu Müdürü Emin Özkalp, Bekirpaşa Lisesi Emekli Müdürü Musa Özmusaoğlu, Emekli Müdür Muavini Nuray Kemal, Okul Aile Birliği Başkanı Hakan Arsal, okul müdür muavinleri ve öğretmenleri ile mezun olan öğrencilerin aileleri ve yakınları katıldılar. 
Tören, okul müdürü İlknur Şemi’nin açış konuşmasıyla başladı. Müdür İlknur Şemi konuşmasında, daha önce 22 yıl görev yaptığı okula, 12 yıl aradan sonra müdür olarak geri döndüğünü belirterek okul idaresi ve öğretmenlerle birlikte okulu daha ileriye götürmek için çalışacağını söyledi. Başarılarla dolu bir öğretim yılını daha tamamlamanın mutluluğunu ve gururunu yaşadıklarını söyleyen Müdür İlknur Şemi, mezun olan öğrencileri ve öğrencilerin ailelerini kutlayarak sözlerini tamamladı.
Müdür İlknur Şemi’nin konuşmasının ardından konuşan Öğrenci Konseyi Başkanı Doğukan Küçük, A Level Programı Birincisi Simge Oy, Kolej Programı Birincisi Tuğra Tolga Baki ve Ortaokul Birincisi Turgut Erbulak da duygu ve düşüncelerini törene katılanlarla paylaştılar.
Konuşmaların ardından, uzun yıllar Gazimağusa TMK’da hizmet veren ve emekliye ayrılan Ratip Beyaz sahneye çağrılarak alkışlandı ve kendisine Müdür İlknur Şemi tarafından plâket sunuldu. 
Daha sonra, A level ve Kolej programları birincileri Simge Oy ile Tuğra Tolga Baki ile Ortaokul Birincisi Turgut Erbulak’a ödül ve belgeleri müdür İlknur Şemi, A level programı ikincileri Yasemin Türkmen ve Semra Ünveren ile Ortaokul ikincisi Gül Arsal’a belge ve ödülleri baş muavin Yener Cansever, Kolej programı ikincisi Aynur Samancı’ya belge ve ödülleri müdür muavini Ahmet Özmusaoğlu, A level programı üçüncüsü Mısra Aysel Körceğez’e belge ve ödülleri müdür muavini Alkor Dağlı, Kolej programı üçüncüsü Saadet Alara Aktuğlu ile ortaokul üçüncüsü Aslı Barbaros’a da belge ve ödülleri de müdür muavini Hatice Çelebi tarafından verildi. 
Törende üstün başarı göstererek Sınıf Birincisi olan öğrenciler de ödüllendirildi. Ödüller müdür muavinleri ve sınıf öğretmenleri tarafından verildi.
Gecenin sonunda mezun olan öğrencilere diplomaları, Gazimağusa Milletvekili Sunat Atun, Kıbrıs Türk Tiyatroları Müdürü İlknur Işıl Türkmen, İngilizce Denetmeni Hülya Hamzaoğluları, Matematik Denetmeni Oya Denizer, Gazimağusa Ticaret Lisesi Müdürü Savaş Moralı, Çanakkale Ortaokulu Müdürü Emin Özkalp, Bekirpaşa Lisesi Emekli Müdürü Musa Özmusaoğlu, emekli müdür muavini Nuray Kemal, müdür muavinleri ve okul öğretmenleri tarafından verildi. 
Tören müzik eşliğinde keplerin havaya fırlatılmasıyla sona erdi. Tören sonrasında mezun öğrenciler aileleri, öğretmenleri ve arkadaşları ile hatıra fotağrafı çektirerek bu unutulmaz geceyi ölümsüzleştirdiler. 
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474