banner564

Geliri kanser hastalarına

Nursel Öztekin’in ikinci kitabı Bir Tutam Yaşam’ın tanıtımı Lefkoşa’da yapıldı

Geliri kanser hastalarına
banner598
Kanser Hastalarına Yardım Derneği gönüllülerinden Nursel Öztekin’in yazıp, gelirini Kanser Hastalarına Yardım Derneği’ne bağışladığı şiir kitabı Bir Tutam Yaşam’ın tanıtımı Merit Lefkoşa Hotel’de yapıldı.
Dernekten yapılan açıklamaya göre, Dernek Başkanı Raziye Kocaismail, Bir tutam Yaşam isimli kitabın Nursel Öztekin’in gelirini derneğe bağışladığı ikinci kitabı olduğunu belirtti.
Kitap yazarı Nursel Öztekin’in yer aldığı “Bir Tutam Saç Kampanyası” ile de hastaların yüzünü güldürdüğünü kaydeden Kocaismail, Öztekin’in yardımsever kişiliğe sahip olduğunu vurguladı.
Kocaismail, Nursel Öztekin’e plaket takdim etti.

Güncelleme Tarihi: 18 Ağustos 2014, 08:55
YORUM EKLE
YORUMLAR
Turkish power
Turkish power - 3 yıl Önce

Ha siz tırsıyorsanız o başka zaten size güvenen yok

Turkish power
Turkish power - 3 yıl Önce

Ingiliz muhibbi sayın hasan bey hayranlık duyduğunuz ingiliz fransızların kurduğu kanada da katolik kilisenin yerli çocuklara yaptığından haberdarmisiniz

Turkish power
Turkish power - 3 yıl Önce

Başlamadan bitiremezsin jöle kıvamında yaşarsan sonuca varamazsın hayal edip ter ve kan akıtmadan başaramazsın in english no pain no gain korkak itler gibi her gün öleceğine aslan gibi dimdik ayakta öl ki arkandan joleydi dansozdu ciğeri beş para etmez yancı yalanaydı demesinler bu yolda galiptir mağlup bunu da asimile olmuş kafalara sokmak lazım

SIRADAKİ HABER

banner608

banner474