banner564

Necat British College’de 7’nci mezuniyet yılı coşku ve heyecanla kutlandı

61 öğrenci mezun oldu

Necat British College’de 7’nci mezuniyet yılı coşku ve heyecanla kutlandı
banner598

 İngilizce eğitim veren Necat British College’de (NBC) 7’nci Mezuniyet yılı coşku ve heyecanla kutlandı.

Alsancak Bölgesi’ndeki okul kampüsünde düzenlenen Necat British College 2018-2019 Eğitim ve Öğretim Yılı Diploma törenine ailelerin heyecanı mezun öğrencilerin mutluluk ve gurur dolu anları damga vurgu.
Alsancak Belediye Başkanı Fırat Ataser’in de onurlandırdığı görkemli etkinliğe okul direktörü Selen Necat, okul müdürü İdil Akçal, öğretmenler öğrenciler ve öğrenci aileleri katıldı.
NBC’nin 8. Sınıflarından 38, 12. Sınıflarından 23 olmak üzere toplamda 61 öğrencinin heyecan, gurur ve onurla diplomalarını alarak keplerini coşkuyla havaya fırlattığı etkinlikte, açılış konuşmaları sonrasında eğitim yılı içinde akademik ve sosyal alanda başarı kazanan öğrenciler ödüllendirildi.
Agah Necat Özel Onur Ödülü’nün direktör Selen Necat tarafından 12. Sınıf öğrencisi Derin Şanlıdağa, Özel Spor Ödülü’nün Alsancak Belediye Başkanı Fırat Ataser tarafından 12. Sınıf öğrencisi Hülya Pehlivan’a verildiği etkinlikte; öğretim yılını ilk 3 sırada tamamlayan öğrencilerden Jemal Baha Yahya, Bade Asya Yılmaz, İzlem Adanır ve Derin Şanlıdağ’ a ödüllerini Okul Müdürü İdil Akçal ve Müdür Yardımcısı Sevin Aksay takdim etti.
Okul orkestrasının canlı müzik konseri ile renk kattığı mezuniyet gecesi, birlikte söylenen şarkılar ve kokteyl parti ile tamamlandı.  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474