banner564

Nezaket ziyareti

Şehit Aileleri ve Malül Gaziler Derneği, YDÜ Kurucu Rektörü Suat İ. Günsel'le görüştü

Nezaket ziyareti
banner598
Şehit Aileleri ve Malül Gaziler Derneği Başkanı Ertan Ersan ve beraberindeki heyet, Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ) Kurucu Rektörü Dr. Suat İ. Günsel'e nezaket ziyaretinde bulundu.
YDÜ’den yapılan açıklamaya göre, Kurucu Rektör Dr. Günsel, Şehit Aileleri ve Malül Gaziler Derneği Başkanı Ertan Ersan ve beraberindeki heyeti Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi'nde, her bir üyeye çiçek takdim ederek karşıladı
Heyet adına konuşan, Şehit Aileleri ve Malül Gaziler Derneği Başkanı Ertan Ersan, Yakın Doğu Üniversitesi'nin dünden bugüne sağlamış olduğu başarılardan dolayı Kurucu Rektör Dr. Suat İ. Günsel'e teşekkürlerini sunarken, bunun aynı zamanda Kıbrıs Türk toplumunun başarısı olduğunu ifade etti.
Ersan, Yakın Doğu Üniversitesi'nin Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti halkına çok büyük hizmetleri olduğunu bu vesileyle nezaket ziyaretlerini kabul etmesinden dolayı mutluluk duyduklarını kaydetti.
Kıbıs Türk Toplumu'nun % 65'nin şehit ailelerinden oluştuğunu dile getiren Ersan, Şehit Aileleri ve Malül Gaziler Derneği olarak çok hassas bir dernek olduklarının altını çizdi.


Günsel: Geçmiş unutulmamalı
YDÜ Kurucu Rektörü Dr. Suat İ. Günsel ise, bugün var olan Yakın Doğu Üniversitesi'nin aziz şehitleri sayesinde var olduğunu, Yakın Doğu Üniversitesi'nin varlığının neye borçlu olduğunun farkında oldukların vurguladı.
Dr. Günsel, Kıbrıs Türk toplumunun ne bedeller ödeyerek burada olduğunun unutmaması gerektiğini söylerken, bunun hatırlatmanın ise toplumsal bir görev olduğunu ifade etti.
Yakın Doğu Üniversitesi olarak bu bilinçle çalışıldığının altını çizen Dr. Günsel, Yakın Doğu Üniversitesi'nin başarısının altında bu temelin yattığına dikkat çekti.
Ziyaret sonunda Şehit Aileleri ve Mağlül Gaziler Derneği  "Şehitler Ölmez Albümleri"ni Kurucu Rektör Dr. Günsel'e sunulmasının ardından, Şehit Aileleri ve Mağlül Gaziler Derneği Başkan Yardımcısı, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin vatan olmasıyla canlarını veren şehitlerin ve kanlarını döken malül gaziler adına dernek olarak, bir buket çiçek takdim etti.

Güncelleme Tarihi: 08 Ağustos 2014, 08:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473