banner564

Öğrenciler eğlendi

LAÜ’de ‘Orta Asya Gecesi’ etkinliği renkli gösterilerle yapıldı

Öğrenciler eğlendi
banner598
Lefke Avrupa Üniversitesi’nde (LAÜ) eğitim gören Orta Asya kökenli öğrencilere yönelik “Orta Asya Gecesi” düzenlendi. LAÜ Dışilişkiler Müdürlüğü ve Öğrenci Dekanlığı’nın katkılarıyla gerçekleştirilen gecede farklı müzikler eşliğinde renkli gösteriler sergilendi. LAÜ Fun Clup’taki etkinlik, LAÜ Dışilişkiler Müdürü Kezban Zurnacı’nın açılış konuşması ve Orta Asya ülkelerinin doğal, kültürel, tarihi, turistik mekânları ile yöresel kıyafetlerinin tanıtılmasının ardından başladı.
Gecede Orta Asya ülkelerinden Azerbaycan, Kırgızistan, Kazakistan, Türkmenistan, Hindistan ve Bangladeşli öğrenciler, ülkelerine özgü kültürlerini yansıtan müzikler eşliğinde farklı dans ve gösteriler sergilediler. 
Performansları ile beğeni toplayan öğrenciler, geceye katılan diğer yabancı uyruklu öğrenciler tarafından ilgi ile izlendi. Etkinlikte, sergilemiş oldukları performanslarından dolayı öğrencilere, Dışilişkiler Müdürlüğü ve Öğrenci Dekanlığı tarafından katılım belgesi verildi. Öğrenciler daha sonra, Dj eşliğinde eğlenme fırsatı buldular.

Güncelleme Tarihi: 24 Mart 2015, 08:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474