banner564

Öğrencilere başarı diledi

Karavezirler, bölgedeki okulların ihtiyaçları ile ilgili tüm hazırlıkların yapıldığını belirtti

Öğrencilere başarı diledi
banner598

Değirmenlik belde sınırları içerisinde yer alan Değirmenlik İlkokulu, Cihangir-Düzova İlkokulu, Şht. Mehmet Eray İlkokulu, Balıkesir-Meriç İlkokulu, Değirmenlik Lisesi, Gaziköy Anaokulu ve Dilekkaya İlkokulu yeni eğitim yılı için hazır. 
Tüm okulların bakımları ve temizlikleri yapılarak, eksiklikleri giderildi. 
Bölge okullarını ziyaret eden Değirmenlik Belediye Başkanı Ali Karavezirler, yeni eğitim yılının tüm öğrenciler, öğretmenler ve veliler için hayırlı olmasını dileyerek, öğrencilere derslerinde başarılar diledi.
Okul müdürleri, Karavezirler’e maddi manevi desteklerinden dolayı teşekkür etti. 
Karavezirler önceki gün sırasıyla Cihangir-Düzova İlkokulu’nu, Değirmenlik İlkokulu’nu, Şht. Mehmet Eray İlkokulu’nu ve Balıkesir-Meriç İlkokulu’nu ziyaret ederken, dün de Değirmenlik Lisesi, Gaziköy Anaokulu ve Dilekkaya İlkokulu’na gitti. 
Eğitim için harcanan emek ve özverinin boşa harcanmadığını söyleyen Ali Karavezirler, Değirmenlik Belediyesi olarak belde sınırları içerisinde bulunan tüm okullara eşit derecede katkı koymaya devam edeceklerini söyledi.
Başkan Ali Karavezirler ayrıca, yeni eğitim yılına tüm okullarımızın eksiksiz başlaması için canla başla çalışan tüm ekiplere ve personele teşekkür etti. 

Güncelleme Tarihi: 18 Eylül 2019, 11:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474