banner564

Sakarya’daki başlayan kampanya Kıbrıs’a kadar uzayacak

‘Uyuşturucuya hayır’

Sakarya’daki başlayan kampanya Kıbrıs’a kadar uzayacak
banner598

   Türkiye Sakarya’da çok şeyler değişiyor. Sakaryalı gençlerin ve ailelerin bir araya geldiği topluluk tiyatro ve sinema eğitimi olmadan kendi çabaları ile uyuşturucuya hayır kampanyası başlattı.    

   Senaryosunu Ensar Kurt un yazdığı, yönetmenliğini Türkiye ve Kıbrıs arasında sanat elçisi olarak adı anılan Ayhan Akgül’ün üslendiği sinema filmi için hummalı çalışmalar sürüyor. 
Kıbrıslı şair Şeniz Akşahinler’in de desteklediği sinema filminin oyuncu kadrosunda Yasemin Üstün, Hakan Kahraman, Selçuk Kut, Eren Künbet, Sude Avcı, Sümeyyenur Göksügüzel, Erva Göksügüzel, Melike Selvi, Ece Kılıç, Mehmet Umman, Furkan Ön, Sude Delen, Gülhanım Koyuncu, Hüseyin İşçi, Dilek Kartal Avcı, Nilay Dardağan,Nermin Yıldırım, Arzu Selçuk,Emirhan Temiz, Berat Dinçer, Serhat Demirci, Neslihan Aracı, Sıla Yaren Kurtul yer alacak. 
   Ayhan Akgül yaptığı açıklamada şunları söyledi:
   ''Şahsım ve tüm ekip olarak neler yapabilecek olduğumuzu saatlerce konuştuk gerekli yerlere danıştık yeterli araştırmalarımızı yaptık bizlerin bu anlamda çok şeyleri değiştirebilecek olduğumuza karar verdik. Bir kişiyi bile bu yolda bizler ile yürümeye ikna etmemiz bizlere başarı olarak dönecektir. Kurmuş olduğumuz bu sinema ekibimizin içinden sinema olduğu kadar tiyatro koro gibi çalışmalarımızda oluyor. Ben inanıyorum ki; Sakarya’da gelişerek büyüyen ekibimizle tüm Türkiye ve Kıbrıs’ımızda da çok şeylerin değişmesine katkı sağlayacaktır.”
 

YORUM EKLE
YORUMLAR
Sümeyye nur Goksuguzel
Sümeyye nur Goksuguzel - 5 yıl Önce

En güzel en emin adımlarla başarılarımızın devamı ile

Ayhan akgül
Ayhan akgül - 5 yıl Önce

Harikasınız bu tür projeleri hayata geçirenlere verdiğiniz sestenler için yürekten kutlarım

müzeyyen yavuz
müzeyyen yavuz - 5 yıl Önce

harika bir yazı kutlarım

SIRADAKİ HABER

banner608

banner473