banner564

Siber: Üniversiteler bilim yuvaları

Meclis Başkanı Sibel Siber dün, Girne Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. İlkay Salihoğlu ile beraberindeki heyeti kabul etti.

Siber: Üniversiteler bilim yuvaları
banner598
Meclis Başkanı Sibel Siber, üniversitelerin bilim yuvaları olduğuna işaret ederek, proje üretmek ve sorun çözmek için üniversitelere başvurduklarını söyledi.

Ülkede birçok üniversite olduğunu ve bu üniversitelerin kendilerine her konuda yardımcı olduğunu anlatan Siber, meclisteki çalışmalar için de üniversitelerden yardım aldıklarını anlattı.
Üniversitelerin ülkeye önemli katkılar yaptığını ifade eden Siber, Girne Üniversitesi bünyesinde oluşturulan havacılık, denizcilik fakültelerinin de ülkeye önemli katkılar sağlayacağını sözlerine ekledi.
Sibel Siber’le daha önce de görüştüklerini dile getiren Girne Üniversitesi Rektör Vekili İlkay Salihoğlu, Siber’in üniversitelerle sık sık bağlantı kurduğunu anlattı.
Konuşmasında yeni kurulan Girne Üniversitesi’yle ilgili bilgi veren Salihoğlu, denizcilik ve havacılığın ülke için önemine değinerek Girne Üniversitesi’nin de bu alanlara yoğunluk vereceğini belirtti.

Güncelleme Tarihi: 16 Ağustos 2014, 08:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473