banner564

Kontrol yapıyor!

Rusya'ya ait askeri araçlar, İzvarino sınır kapısından Ukrayna topraklarına girdi

Kontrol yapıyor!
banner598
Rusya'ya ait askeri araçların, geçici olarak kapalı olan İzvarino sınır kapısından Ukrayna topraklarına girdiği bildirildi. Ukrayna Terörle Mücadele Merkezin'den yapılan açıklamada, "Rusya'ya ait tank ve askeri araçların, Donetsk bölgesindeki Rusya yanlısı ayrılıkçıların kontrolündeki sınır kapısı İzvarino'dan ülke topraklarına girdiğini" duyuruldu. Açıklamada tankların, Luhansk bölgesi yönüne doğru gittiği bilgisi verildi. "Konvoyun çok sayıda araçtan oluşmadığı fakat gözcülerin tam sayıyı tespit edemedikleri" belirtilen açıklamada, "Zırhlı araçlarından oluşan bir konvoyun, kapalı olan İzvarino sınır kapısından geçtiği ve Ukrayna topraklarına girdiği, zırhlı araçların Rusya plakaları ve işaretleri taşıdıklarını tespit edilmiştir" ifadelerine yer verildi.

Açıklamada, Rusya'nın, Ukrayna ordusunun terörle mücadele operasyonu yaptığı bölgeye gönderdiği insani yardımları taşıyan tırların, Ukrayna sınır görevlileri ve Kızılhaç yetkililerince aranmaya başlandığı da belirtildi.Terörle Mücadele Basın Merkezi açıklamasında, Ukrayna sınır muhafızlığına bağlı 41 görevli ve 18 gümrük görevlisi olmak üzere 59 kişinin kontrollere başladığı kaydedildi.Rus yardım konvoyunun, kontroller yapıldıktan sonra Luhansk yönüne gitmesinin beklendiği ifade edildi.

Güncelleme Tarihi: 16 Ağustos 2014, 08:47
YORUM EKLE
YORUMLAR
Turkish power
Turkish power - 3 yıl Önce

Hasan beyfendi yine gerçeklere parmak basmissiniz tebrikler yani sen kendin için birşey yapma derdinde değilsen ne ab ne abd ne palikarya ne Tersine derman olamaz eninde sonunda gelir fiilen 82. Vilayet olursun zaten bizim söylediğimiz şu bir olun birlik olun icraat yapın artık TC den gelen maaş palikarya yanciligi bir geveze muhalefet siyasetçi bürokrat işadamı beleşçi kamu calisani denizi tukendi

Turkish power
Turkish power - 3 yıl Önce

Mr köz pasinyandan sonra sofi nurettini gördün mü nasıl

SIRADAKİ HABER

banner471

banner474