banner564

10 firma belirlendi

Pazarlama konkur sürecinin birinci aşaması tamamlandı

10 firma belirlendi
banner598
Turizm ve Çevre Bakanlığı’nın, doğru stratejiler ile belirlenecek olan hedef pazarlara doğru algı ve iş teması yayabilmek amacı ile düzenlediği konkurun (yarışma) ikinci safhasında yarışacak firmalar belirlendi.
Turizm ve Çevre Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, Türkiye’den ve KKTC'den 32 firmanın katılımı ile gerçekleşen konkurda Kıbrıs adasının gösterilen hedef pazarlarda tanıtılması ile ilgili fikirler ve projeler ortaya konulmuştu.
Kamu spotları , çocuk animasyonu, belgesel, djital mrketing ve özellikle sponsorluk alanlarında daha etkin çalışma yapmak amacı ile ilgili firmalara üç haftalık bir süre verildi.

Turizm Ve Çevre Bakanlığı Müsteşarı İsmet Esenyel, KKTC’nin dünya pazarındaki marka değerini parlatıp yeni bir imaj vermek için mesai dinlemeden çalıştıklarını kaydetti. 29 Eylül günü gerçekleştirilecek ikinci aşamada yarışacak 10 firma şunlar:
“Reklamania & Gordion Akademi, Enmerproduction, Dream Design Factory DDF, Çehreli Conculting, Graphx Reklam Ajansı, İnnovia Digital UCHK İletişim Hizmetleri Şti. Ltd., Öykü Dialog İnternational, PR İsland, Trompet Prodüksiyon Yapım ve Yayıncılık, Republica Reklam Ajans.”

Güncelleme Tarihi: 10 Eylül 2016, 09:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474