banner564

Anex Lapta’daki yatırımdan vazgeçti

KKTC'ye giriş çıkışları gündem olan Türkiye’deki ATG Group (ANEXTOUR) CEO’su Neşet Koçkar, KKTC halkından özür diledi ve Lapta Belediye’sinin ihalesinden çekildiğini açıkladı.

Anex Lapta’daki yatırımdan vazgeçti
banner598

ATG Group (ANEXTOUR) CEOS’su Neşet Koçkar, “KKTC kamuoyuna duyuru” başlığıyla yaptığı açıklamada, KKTC basınında ve sosyal medyada 14 Haziran’dan başlayarak şahsının ve şirketinin adının da geçtiği iddialara ilişkin açıklama yaptı
“KKTC’ye yaptıkları iş seyahatinin sonucunda başta Turizm ve Çevre Bakanı Ünal Üstel olmak üzere, yardımcı olmaya çalışan diğer tüm yetkililer hakkında bir karalama ve linç kampanyası başlatılmış olduğunu gördüklerini” kaydeden Koçkar, açıklamasına şöyle devam etti:
“Bu işlerin ileriye götürülüp, daha fazla bir siyasi bir malzeme olarak kullanılmasına katkı sağlamamak için Lapta Belediye’sinin açmış olduğu ihaleden -Lapta Belediyesi Liman ve Turistik Tesisler Yap İşler Devret İşi- çekiliyoruz. Hiç istemeyerek ve elimizde olmadan yaşanan bu olaylardan dolayı KKTC halkından özür diliyoruz.  Konu, tüm şirket camiamızı ve şahsımı derinden üzmüştür, ayrıca bunun kamuoyu ile paylaşılma ihtiyacı doğmuştur.”

YORUM EKLE
YORUMLAR
vatandas
vatandas - 4 yıl Önce

SANKI DE IS YAPACAKMIS GIBI GELDI KACAMAK DIYEMIYOR RUS KARILARI ILE AHKAM YAPTILAR PARANIN GOZU CIKSIN

Hakan
Hakan - 4 yıl Önce

Merak etme de halk salak değil. Yatırım için gelinseydi bakan bunu göğsünü gere gere duyururdu. Daha gelmeden yazardı gazeteler. Böyle gizli kapaklı gelinmezdi. Böyle inceleme mi olur?

SIRADAKİ HABER

banner471

banner473