banner564

Başarı taçlandı

Kıbrıs Developments’e, Property NC Awards 2016’dan ödül yağdı

Başarı taçlandı
banner598
Kıbrıs Developments, 9 kategoride ödüle aday olduğu Property NC Awards 2016’ya en çok ödül kazanan firma olarak damgasını vurdu. Girne’de düzenlenen etkinlikten 8 ödülle ayrılan Kıbrıs Developments, Türkiye’nin ardından Kuzey Kıbrıs’ta da başarılı projelerini tescilledi.
Emlak ve inşaat sektörünün önde gelen temsilcilerinin yoğun katılımı ile gerçekleşen muhteşem gala gecesine Kıbrıs Developments ve alt kuruluşları da kalabalık bir ekiple katıldı.
 32 jüri üyesinin uzun soluklu değerlendirmelerinin ardından, yarıştığı 9 kategorinin 8’inde ödüle layık görülen Kıbrıs Developments ve alt kuruluşları büyük bir gurur gecesi yaşadı. 

Özbirim: Çocuklarımızın olan geleceğe yatırım yapıyoruz
Kıbrıs Developments Yönetim Kurulu Başkanı Çağatay Özbirim, Property NC Awards 2016’da birbirinden değerli ödüllere sahip olmanın, aynı zamanda en çok ödül kazanan firma ünvanını taşımanın son derece gurur ve heyecan verici olduğunu kaydetti. Özbirim, “Kıbrıs Developments için standartlar ve kriterler her zaman çok önemlidir, çünkü biz çocuklarımızın olan geleceğe yatırım yapıyoruz. Hem şirketimiz adına hem ülkemiz adına Kuzey Kıbrıs’a bırakacağımız miras ve vizyon bizim için çok değerli. Sektörde şirket olarak geleceğe dair ışık tutabildiysek ne mutlu bizlere. Fark yaratan ve sektöre yön veren projeler üreterek yolumuza devam edeceğiz” dedi.
 

Güncelleme Tarihi: 24 Kasım 2016, 08:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473