banner564

Esnafı dinledi

Harmancı, “Asmaaltı’nda yayalaştırmayı gerçek anlamda hissedeceğiz” dedi

Esnafı dinledi
banner598
Lefkoşa Türk Belediyesi’nin (LTB) “başkentin kalbi konumundaki” Surlariçi’nin yayalaştırma çalışmaları çerçevesinde ürettiği “Asmaaltı Yayalaştırma Projesi 2. Etap Projesi”nin kapsamının, Başkan Harmancı’nın bölge esnafı ile yaptığı toplantıyla yeniden irdelendiği bildirildi.
LTB’den yapılan açıklamaya göre, Belediyeler Birliği’nde gerçekleştirilen toplantıda, LTB Başkanı Mehmet Harmancı, kısa süre içerisinde başlanacak çalışmalar kapsamında neler yapılacağını açıkladı, çalışma takvimi hakkında bilgiler verdi ve esnafın görüşlerini alarak soruları cevapladı. 
Harmancı, göreve geldiğinde aslında söylendiği gibi projenin olmadığını, projesiz şekilde trafik düzenlemesi yapıldığını görüp çalışma başlatılması için yönlendirmede bulunduğunu ve 2015 yılında 2. etabın mimari, mekanik ve altyapı projesinin tamamlandığını aktardı.

“Proje 6 ayda bitirilecek”
Konuşmasının ikinci bölümünde, teknik bilgilendirmede bulunan Harmancı, yer tespiti ve ölçümlerle başlanan projenin 6 ayrı etaptan oluşacağını, her etabın 1 ay içinde tamamlanmasının planlandığını, bunun da tüm projenin 6 ay gibi bir sürede tamamlanacak anlamına geldiğini söyledi.

Güralp: Ayrı tasarım düşünüyoruz
Projeler Şube Amiri Ali Güralp ise, merak edilen teknik konularda bölge esnafını bilgilendirdi. Slayt eşliğinde yapılacakları aktaran Güralp, parke üretimi ve bariyerler hazır olmadan kazı işlemine geçmeyeceklerini, burada amacın mağduriyet yaratmamak olduğunu belirtti.

Güncelleme Tarihi: 28 Ekim 2017, 10:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474