banner564

Seçime yönelik girişim

Erhürman, 19 milletvekilinin “federasyon tezinin ortadan kalkmasına” yönelik önerisini eleştirdi

Seçime yönelik girişim
banner598
CTP Genel Başkanı Tufan Erhürman, 19 milletvekilinin, tamamen seçime yönelik bir adım olarak değerlendirdiği, “federasyon tezinin ortadan kalkmasına” yönelik karar önerisini eleştirdi.
Yapılan açıklamaya göre Erhürman, Gönyeli Belediyesi konferans salonunda gerçekleştirilen Lefkoşa Genişletilmiş İlçe Meclisi toplantısında yaptığı konuşmada, “Koltuklarını korumaktan başka dertleri olmayanların, 18 ayda ülkeyi talan edenlerin, ciddiye alınması hiçbir şekilde mümkün olmayan girişimlerle geleceğimizi çalmalarına asla izin vermeyeceğiz” dedi. 
Erhürman seçim çalışmalarının başladığı bu günlerde Kıbrıs sorunu gibi ciddi bir meselede Meclis’teki muhalefet partileriyle istişare dahi etmeden karar önergesi vermenin ciddiyetsizlikten başka bir şey olmadığını savunarak gereken cevabı Meclis’te vereceklerini söyledi. 
Hükümet partilerinin attıkları her adımda kendilerine birtakım siyasi avantajlar sağlamaya çalıştıklarını savunan Erhürman, karşılarında 47 yıllık deneyim biriktirmiş ciddi bir parti olduğunu, bu halkın çıkarları için CTP’nin “karıncalar gibi çalıştığını” belirtti.

Güncelleme Tarihi: 28 Ekim 2017, 10:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474