banner564

Yoğun katılım bekleniyor

Geleneksel Eko Gün, 9 Ekim Pazar günü Büyükkonuk’ta yapılacak

Yoğun katılım bekleniyor
banner598
Büyükkonuk Belediyesi, Büyükkonuk Eko Turizm Derneği ve Telsim ana sponsorluğunda 18’inci Geleneksel Eko Gün, 9 Ekim Pazar günü Büyükkonuk’ta yapılacak.
Eko gün hakkında dün Kıbrıs Türk Belediyeler Birliği’nde basın toplantısı düzenlendi.
Telsim’den verilen bilgiye göre, basın toplantısında Büyükkonuk Belediye Başkanı Ahmet Sennaroğlu, Eko Turizm Derneği Başkanı Kıymet Alibey ile eko günün ana sponsorluğunu üstlenen Telsim’in Genel Müdür Yardımcısı Fevzi Tanpınar birer konuşma yaptı.
Büyükkonuk Belediye Başkanı Ahmet Sennaroğlu, eko güne çok iyi ve titiz şekilde hazırlandıklarını belirtti.
Sennaroğlu, “18’inci Geleneksel Eko Gün’de birçok aktivite olacak. Hellimden, sesta yapımına kadar unutulmaya yüz tutmuş kültürümüzü çocuklarımıza aktaracağız. Yaklaşık bir aydır Telsim’le büyük bir kampanya başlattık. Verdikleri destek için çok teşekkür ediyorum” dedi.
Eko-Turizm Derneği Başkanı Kıymet Alibey, yaptığı konuşmada, “Eko gün için bütün yıl boyunca çalışıyoruz. 140 standa ulaştık. Bu bizim için büyük mutluluk kaynağı” dedi.
Telsim Genel Müdür Yardımcısı Fevzi Tanpınar, Telsim olarak bir eko güne daha ana sponsor olmaktan mutluluk duyduklarını belirtti.
Öte yandan Büyükkonuk Belediye Başkanı Ahmet Sennaroğlu başkanlığındaki heyet dün; Başbakan Hüseyin Özgürgün, Başbakan Yardımcısı ve Maliye Bakanı Serdar Denktaş, Türk Ajansı Kıbrıs’ı (TAK) ziyaret ederek 9 Ekim’de yapılacak 18. Geleneksel Eko Gün’e davet etti.

Güncelleme Tarihi: 29 Eylül 2016, 09:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474