banner564

Yarın gel!

Fıtık ameliyatı için 50 gün sonraya randevu verilen Hasan Sağol, Diyalog’taki haberin ardından dün arandı

Yarın gel!
banner598
Diyalog Gazetesi’nin dün “Borçlanıp özele gitti” başlığı altında yayınlanan haberi büyük ses getirdi. Hasan Sağol isimli emekli memurun Lefkoşa Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nde fıtık ameliyatı için 50 gün sonraya randevu almasına tepki gösterdiği haber sonrasında gelişmeler yaşandı. 
Yayınlanan haberde anestezi umanı olmadığı için hastane yetkililerinin kendisine beklemek zorunda olduğunu söylediğini anlatan Hasan Sağol, acılarının dayanılmaz boyutta olmasından dolayı borçlanarak özel bir hastanede ameliyat olmak üzere olduğunu ifade etmişti.
Haberin yayınlanması sonrasında devlet hastanesinden arandığını söyleyen Sağol, “Bana ‘bir boşluk oluştu yarın gelin sizi ameliyat edelim’ dediler” şeklinde konuştu. Sağol, hastaneden arayan bayana ameliyat için Yakın Doğu Hastanesi’nden gün aldığını anlattığını ifade etti.

“Dr. Kebapçı bana çok yardımcı oldu”  
Hasan Sağol, haberin yayınlanması sonrasında yanlış anlaşılmalar olduğunu ifade ederek şöyle konuştu: “Dr. Hüseyin Kebapçı bana çok yardım etti bu süreçte. Ben kesinlikle Dr. Kebapçı’dan şikayet etmedim. Bana anestezist olmadığı için erken ameliyat olamayacağım söylendi. Ben Dr. Kebapçı’ya gösterdiği ilgiden dolayı çok teşekkür ederim. Yanlış anlama da olduysa eğer kendisinden özür dilerim. Benim isyanım hastanedeki sistemedir.”

Güncelleme Tarihi: 29 Eylül 2016, 09:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473