banner564

‘Geçmişi bırakıp ilerleyelim’

Cumhurbaşkanı Akıncı, 9 Ağustos görüşmesi öncesinde Rum haber Ajansına önemli açıklamalarda bulundu

‘Geçmişi bırakıp ilerleyelim’
banner598

 Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı’nın, Rum Haber Ajansı KİPE’ye  yaptığı açıklamada, 9 Ağustos buluşmasına ilişkin önemli mesajlar verdi.
   Alithia gazetesi Akıncı’nın açıklamasını manşetinden “Kıbrıs Türk Lideri Mustafa Akıncı 9 Ağustos Görüşmesinden İyi Bir Sonuç Çıkmasını Umuyor ve Öneriyor: ‘Her Şeyi Açık Kalplilikle Söyleyelim’”; iç sayfadan ise “İyi Bir Sonuç Çıkmasını Umuyorum- Acı Dolu Geçmişi Bırakalım, İlerleyelim” başlıklarıyla verdi.
   Haber Politis gazetesinde “Akıncı: Sondajlar Konusunda Moratoryum Önereceğiz”, Haravgi gazetesinde “Gerginlik Giderilmeli- Akıncı: Tarafların Aynı Şeyi İsteyip İstemediği Netleştirilmeli” başlığıyla yayınlaınd.
   Diğer gazetelerin başlıkları ise şöyle:
   Simerini: Doğal Gaz ve Yeni Güven Yaratıcı Önlemler (GYÖ) Gündemde- Mustafa Akıncı 9 Ağustos Görüşmesiyle İlgili Kartlarını Açıyor.
    Kathimerini: Doğal Gaz Müzakerelerin Başlaması İçin Önkoşul Değil- İki Kesimli İki Toplumlu Federasyonda ve Siyasi Eşitlikte Israr Ediyoruz- Doğal Gazı ve Maraş’ı Görüşelim, 
   Fileleftheros: Topu Başkan Anastasiadis’e Atıyor- Her şeyin Açıklığa Kavuşması Zamanı Geldi- Akıncı: Doğal Gaz Konusu da Başkan Anastasiadis’le Olan Gayri Resmi Görüşmede- Ortak Komite Veya Enerji Planlamalarının Ertelenmesi- Maraş Konusunda Özersay’ın (Açıklamalarından) Mesafeli. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473