banner564

Güneyde 3 saat

Ürdün Kralı Abdullah kalabalık bir heyetle birlikte bugün adaya geliyor

Güneyde 3 saat
banner598
 Ürdün Kralı Abdullah’ın bugün kalabalık bir heyetle birlikte Güney Kıbrıs’a 2–3 saat sürecek kısa bir ziyaret gerçekleştireceği haber verildi.
   Fileleftheros gazetesinin haberine göre, Ürdün Kralı’nın öğle üzeri özel uçakla ve beraberindeki kalabalık heyetle Güney Kıbrıs’a gidecek. Rum polisi, Ürdün Kralı Abdullah’ın ziyareti için üst düzey güvenlik önlemleri aldı. 
   Ürdün Kralı Abdullah’ın Güney Kıbrıs’a varışının hemen ardından Rum Başkanlık Sarayı’na gideceğini ve burada Rum Yönetimi Başkanı Nikos Anastasiadis ile bir araya gelmesinin akabinde, başka görüşme yapmadan adadan ayrılacağını bildirdi. Gazete, ziyaretin birkaç saat sürecek olmasına rağmen Rum polisinin yarın sabah saatlerinden itibaren ayakta olacağını kaydetti.
   Ürdün Kralı Abdullah’ın Güney Kıbrıs ziyareti sırasında Kriz Yönetimi Merkezi’nin de faaliyette olacağını yazan gazete, kralın güvenlik için beraberinde çok sayıda koruma getireceğini de ekledi.
   Haravgi ise “Amman’ın Doğal Gaz Satın Alımına İlişkin İlgisi Yineleniyor” başlıklı haberinde, Ürdün Kralı Abdullah’ın yarın Güney Kıbrıs’a kısa bir çalışma ziyareti yapacağını ve ziyaret sırasında, “Kıbrıs” doğal gazının satın alınması için, iki ülke tarafından teknik komiteler kurulmasının kararlaştırılacağının tahmin edildiğini yazdı.

Güncelleme Tarihi: 08 Eylül 2016, 10:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474