banner564

İki taraf da mutlu

Güney Kıbrıs ile Birleşik Arap Emirlikleri arasında sürüş ehliyetleri konusunda memorandum imzalandı

İki taraf da mutlu
banner598

   Güney Kıbrıs ile Birleşik Arap Emirlikleri arasında, sürüş ehliyetlerinin karşılıklı olarak tanınmasına ilişkin memorandum imzalandığı belirtildi.

   Fileleftheros gazetesi, iki ülke arasındaki işbirliğinin, Rum Dışişleri Bakanı Nikos Hristodulidis ile Birleşik Arap Emirlikleri Dışişleri Bakanı Sheikh Abdullah Bin Zayed Al Nahyan arasında, New York’ta gerçekleştirilen görüşmede imzalandığını yazdı.
  Sürüş ehliyetlerinin karşılıklı olarak tanınması memorandumunun, Birleşik Arap Emirlikleri’nde çalışan ve yaşayan Rumlar açısından önemli bir gelişme olduğunu yazan gazete, iki ülkenin ayrıca Doğu Akdeniz’de ortaklaşa arama-kurtarma tatbikatı yapılması konusunda uzlaşmaya vardığını belirtti.
   Habere göre; Birleşik Arap Emirlikleri Dışişleri Bakanı, 15-16 Kasım’da Birleşik Arap Emirlikleri’ni ziyaret etmesi için Hristodulidis’e davette bulundu.
   Gazete ayrıca, iki ülke dışişleri bakanlıkları arasında işbirliği komitesi kurulmasına yönelik memorandum imzalanması konusunda da mutabakata varıldığını yazdı. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474