banner564

‘Kimin, ne zaman gideceği belli değil’

Kanser tedavisi gören Hrisostomos, Londra’da ameliyat olacak

‘Kimin, ne zaman gideceği belli değil’
banner598

   Rum Kilisesi Başpiskoposu II. Hrisostomos, kanser tedavisi gördüğünü açıkladı. Fileleftheros gazetesine göre Hrisostomos ilk kez korkusuz bir şekilde ciddi sağlık sorunlarından ve ölümden  bahsetti.

   Habere göre Başpiskopos Hrisostomos, karaciğerinde iki kitlenin bulunduğunu, bağırsağının kesildiğini ve kanserin uzaklaştırıldığını, daha sonra ise kanser hücrelerinin yok olması ve karaciğerdeki iki kitlenin küçülmesi için kemoterapilere geçildiğini söyledi. 
    Karaciğerindeki iki kitlenin, kemoterapilerle küçüldüğünü ifade eden Hrisostomos, iki kitlenin alınması amacıyla laparaskopik cerrahi için gelecek hafta Londra’ya gideceğini belirtti. 

Bazı şeyler değişti

   Kanserle mücadele etmeye başladığı günden itibaren hayatında bazı şeylerin değiştiğini belirten Hrisostomos, hiçbir şeyi askıda bırakmaması gerektiğini, çünkü bu hayattan ne zaman gideceğini bilmediğini söyledi. 
   Hrisostomos “Kilise içerisinde herhangi bir sorun bırakmayı ve halefimin Kilise’de herhangi bir sorun bulmasını istemiyorum”dedi.
   Başpiskoposluk makamına ilişkin olarak ise Hrisostomos, bunun kendisinin makamı olmadığını, ancak bazı kişilerin bu makama hazırlandığını duyduğu zaman üzüldüğünü, çünkü bunların küçük insanlar olduğunu ve küçük kalmaya devam edeceğini belirtti.  

Güncelleme Tarihi: 15 Ekim 2018, 10:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474