banner564

Sahte aşı belgesi veren doktor tutuklandı

Güney Kıbrıs’ta sahte aşı belgesi veren doktor tutuklandı

Sahte aşı belgesi veren doktor tutuklandı
banner598

Güney Kıbrıs’taki hastanelerin yoğun bakım servislerinde tedavi gören Covid-19 hasta sayısında rekor üstüne rekor kırıldığı bildirildi.

Alithia gazetesi “Yoğun Bakımda Yatırılan Hasta Sayısında Tüm Rekorlar Kırıldı” başlığıyla manşetten aktardığı haberinde, Rum Devlet Sağlık Hizmetleri Örgütü̈ (OKİPİ) Basın Sözcüsü Haralambos Harilau’nun önceki gün yaptığı açıklamada, yoğun bakımlarda 300 civarı hastanın tedavi gördüğünü ve sağlık sisteminin ciddi şekilde zorda olduğunu söylediğini yazdı.
Habere göre Harilau, yoğun bakımda yatan hastaların yaş ortalamasının 57 olduğunu ve entübe halde tedavi gören 35, 39 ve 46 yaşında hastalar bulunduğunu kaydetti.
Gazete, yoğun bakımda tedavi gören ve durumu ciddi olan 3 hastanın, Larnaka’daki bir doktordan sahte aşı belgesi aldıklarını da belirtirken, söz konusu doktorun Larnaka Kaza Mahkemesi’ne çıkarılarak tutuklandığını yazdı.
Gazete ‘doktorun suçu çok ağır! Başı belaya girecek’ diye yazdı.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Turkish power
Turkish power - 3 yıl Önce

Vay be yeni duzulenciler mr köz palikaryadada kanatsız melek olmayanlar varmış bunu duymak size çok ağır gelmistir bunlarda mi TC den gelmis

SIRADAKİ HABER

banner471

banner474