banner564

1 günde 12 köy

Siber; Kalavaç, Ergenekon, Görneç, Gönendere, Yıldırım, Yamaçköy, Mallıdağ, Sütlüce, Çamlıca, Güvercinlik, Dörtyol ve Korkuteli’ni ziyaret etti

1 günde 12 köy
banner598
Meclis Başkanı ve CTP-BG Cumhurbaşkanı adayı Sibel Siber önceki gün Kalavaç, Ergenekon, Görneç, Gönendere, Yıldırım, Yamaçköy, Mallıdağ, Sütlüce, Çamlıca, Güvercinlik, Dörtyol ve Korkuteli köylerini ziyaret ederek cumhurbaşkanlığı adaylığıyla ilgili bilgi verdi.
Siber ziyaretlerdeki konuşmasında, elli yıllık Kıbrıs sorununda konuşulmadık şey kalmadığını belirterek, “Eksik olan tek şey müzakere masasını yönetecek bir kadındır” dedi.
Kimsenin dışarıdan müdahalelerle sorunlarımızı çözemeyeceğini Kıbrıs Türk halkının kendi sorunlarını çözme becerisi olduğunu kaydeden Siber, sınav gününün yakın olduğunu, 19 Nisan’dan kabuklarını kırarak çıkacaklarını söyledi.
Yaşanılan her sorunun çözümü olduğunu ve bu çözümleri de Kıbrıs Türk halkının üreteceğini kaydeden Siber, halkın aşağılara çekilen özgüveninin tekrar yükseltilmesini kendine görev bildiğini belirtti.
Siber, bu seçimlerin ardından herkesi kucaklayan, hak, adalet ilkesiyle davranacak olan, gerek uluslararası alanda, gerek müzakere masasında, gerekse iç sorunlarda çözüm odaklı çalışmalar yapan bir anlayışın geleceğini kaydetti.
Siber’e Gazimağusa bölgesindeki köy ziyaretleri esnasında CTP-BG Mağusa İlçe Başkanı Erkut Şahali, İçişleri Bakanı Teberrüken Uluçay, Gazimağusa milletvekilleri Ferdi Sabit Soyer ve Asım Akansoy, Geçitkale Belediye Başkanı Hasan Öztaş, CTP Gençlik Örgütü Mağusa İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ve çok sayıda partili eşlik etti.

Güncelleme Tarihi: 14 Nisan 2015, 09:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473