banner564

1 yıl sürecek

“Geri dönüşüme gönderelim kanser hastalarına umut olalım” kampanyası için protokol imzalandı

1 yıl sürecek
banner598
Tuğçe Ülkü AYDIN
  Güzelyurt Belediyesi ile Kanser Hastalarına Yardım Derneği iş birliğinde gerçekleştirilecek “Geri Dönüşüme Gönderelim Kanser Hastalarına Umut Olalım” kampanyası için protokol dün imzalandı.
Protokole; Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar, Kanser Hastalarına Yardım Derneği Başkanı Raziye Kocaismail ile proje paydaşları Güzelyurt Sanat Derneği (GÜSAD) Başkanı Ayhan Bıçaklı ve Kıbrıs Türk Belediye Çalışanları Sendikası (Bel-Sen) Başkanı Fikret Keleş imza koydu. 
İki aşamalı projenin ilk aşamasında eski veya yeni, az veya çok kullanılmış her türlü kıyafet ve tekstil ürünü bağış kabul noktaları olan Güzelyurt Belediyesi ve Güzelyurt Kapalı Çarşı ofisine teslim edilecek. Bağışlanan kıyafet ve tekstil ürünleri tartılarak teşekkür sertifikası karşılığında teslim alınarak, iyi durumda olanlar Kanser Hastalarına Yardım Derneği’nin ikinci el dükkanlarında satışa sunulacak; satışa uygun olmayanlar ise geri dönüşüme gönderilecek.
   Bir yıl sürecek kampanyandan elde edilecek gelir ise dernek aracılığıyla kanser hastalarının ihtiyaçları için kullanılacak.
   Projenin ikinci aşaması ise 30 Haziran-9 Temmuz tarihleri arasında bu yıl 40’ıncısı düzenlenecek Güzelyurt Portakal Festivali kapsamında gerçekleştirilecek.
   Festival etkinlikleri kapsamında farkındalık etkinlikleri yapılacak, ayrıca festivalin organize edileceği park alanına bağış kumbaraları monte edilecek. Buradan elde edilecek gelir de Kanser Hastalarına Yardım Derneği’ne bağışlanacak. 
   Güzelyurt Belediyesi Başkanı Mahmut Özçınar ise belediye olarak sosyal sorumluluk projelerine katkı koymaktan mutluluk duyduklarını ifade ederek, Kanser Hastalarına Yardım Derneği’nin, uzun yıllara dayanan büyük ve özverili çalışmaları olduğunu söyledi.
   Bu çalışmalara katkı koymak adına böyle bir projeye öncülük edeceklerini söyleyen Özçınar, projenin bir yıl devam edeceğini aktardı.

Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2017, 11:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473