banner564

“Çabanızı takdir ediyoruz”

Milli İradeye Saygı Platformu, Diyalog Medya Grubunu ziyaret ederek Reşat Akar’a plaket takdim etti

“Çabanızı takdir ediyoruz”
banner598
Mert ÖZDEŞ
   Türkiye’de 15 Temmuz 2016 akşamı yaşanan darbe girişiminin ardından KKTC’de oluşturulan Milli İradeye Saygı Platformu, Diyalog Medya Genel Yayın Yönetmeni Reşat Akar’ı ziyaret etti.
   Talip Sancar Başkanlığı’ndaki heyette, Genel Başkan Yardımcıları Türel Öksüzoğlu ve Hakan Moral, Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Bulanık ve Niyazi Güvenir de yer aldı.
   Ziyarette konuşan Sancar, Diyalog Medya Grubu’nun başarılı yayınlarını yakından takip ettiklerini, halkın doğru bilgiye ulaşması adına gösterilen çabayı takdir ettiklerini belirtti.
   Diyalog TV’nin gündem yaratan ‘Halk Meclisi’ programıyla halkın sorunlarını doğrudan dile getirme fırsatı yakaladığına dikkat çeken Sancar, ülkede böyle başka bir programın olmadığını, bu vesileyle Akar ve ekibine teşekkür etmek istediklerini söyledi.
   Diyalog Medya Genel Yayın Yönetmeni Akar ise, medya olarak halkı doğru bilgilendirmek adına tarafsız ve ilkeli yayıncılık anlayışıyla hareket ettiklerini, tek taraflı habercilik yapmadıklarını belirtirken, halktan gördükleri ilgiden memnuniyet duyduklarını ifade etti.
   Milli İradeye Saygı Platformu Başkanı Talip Sancar, görüşme sonunda Akar’a ziyaret anısına plaket taktim etti.

Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2017, 11:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473