banner564

1 yılda bitecek

4 milyon 271 bin TL’ye mal olacak Hz. Ömer Türbesi Rekreasyon Alanı Çevre Düzenleme Projesi’nin tüm finansmanı, Yardım Heyeti tarafından karşılanıyor

1 yılda bitecek
banner598
Hz. Ömer Türbesi Rekreasyon Alanı Çevre Düzenleme Projesi yapım ihalesi sözleşmesi dün imzalandı.
Sözleşmeye Çatalköy Belediyesi Başkanı Mehmet Hulusioğlu ve Kuşcuoğlu Kardeşler Ltd. Direktörü Mehmet Kuşçu imza koydu.
Toplantıda, Çatalköy Belediye Başkanı Mehmet Hulusioğlu, Türkiye Cumhuriyeti Yardım Heyeti Koordinatörü Ertan Tosun konuşma yaparken, projenin Sorumlusu Mimar Ahmet Rençber de teknik bilgi verdi.
Yaklaşık 4 milyon 271 bin TL’ye mal olacak Hz. Ömer Türbesi Rekreasyon Alanı Çevre Düzenleme Projesi’nin 1 yıl sonra tamamlanması bekleniyor.
Proje kapsamında Hz Ömer Türbesi restore edilecek ve yolu yapılacak. Proje, 40 bin metre karelik bir alan üzerinde oturma ve yürüyüş alanları, seyir noktaları, botanik bahçesi, spor alanları, kafeterya ve araç park yerini de kapsıyor.
Çatalköy Belediyesi'nin 2015-2016 yılı yapım projeleri maliyetinin 6 milyon TL olduğu ve tamamının Türkiye Cumhuriyeti Yardım Heyeti tarafından karşılanacağı belirtildi.
Çatalköy Belediye Başkanı Mehmet Hulusioğlu, yaptığı konuşmada turistik ve dini açıdan son derece önemli bir bölge olan Hz. Ömer Türbesi bölgesinde uzun zamandır gerçekleştirmek istedikleri projenin hayata geçecek olmasından duyduğu heyecan ve mutluluğu dile getirdi.

Tosun: Severek yaptığım projelerin başında 
Türkiye Cumhuriyeti Yardım Heyeti Koordinatörü Ertan Tosun ise Hz. Ömer Türbesi Rekreasyon Alanı Çevre Düzenlemesi Projesi’nin, severek yaptığı projelerin başında geldiğini ifade ederek, ülkede mekan değeri yaratılması gerektiğini vurguladı.

Güncelleme Tarihi: 15 Temmuz 2016, 09:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473