banner564

10 talihli okur belirlendi

Samsung 22” TV kampanyasının dördüncü ve son çekilişi yapıldı, 10 talihli belirlendi

10 talihli okur belirlendi
banner598
Samsung 22” TV kampanyasının dördüncü ve son çekilişi yapıldı, 10 talihli belirlendi

Diyalog okuyan kazanıyor

Diyalog Gazetesi, okurlarına yönelik hediye kampanyalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Samsung 22” TV kampanyasının dördüncü ve son çekilişi dün gerçekleştirildi ve 10 talihli okur belirlendi.
Diyalog TV’de canlı yayında Noter Ahmet Çakıcı tarafından yapılan çekilişte Samsung 22” TV kazanan talihlilerin isimleri şu şekilde açıklandı:

1.Nilüfer Yorgancı / Serdarlı
2.Melür Alpman / Beylerbeyi
3. Halil Saygınlı / Lefkoşa
4. Serife Şenyüce  / İncirli
5. Yeter Altıparmak / Serdarlı
6. Ahmet Parlan / Kuzucuk
7. Fikret Atila / Sanayibölgsi/Lefkoşa
8. Hüseyin Benli / Gönyeli
9. Eren Binatlılı / Güzelyurt
10. Canan Aydıner / Akova


Televizyon kazananlar hediyelerini aldı
Öte yandan Diyalog Gazetesinin Samsung 22” TV kampanyasının ikinci çekilişinden hediye kazanan şanslı okurlar ürünlerini teslim aldı. Diyalog Medya Grubu’na gelerek son teknoloji Samsung 22” LED TV’lerini alan okurlar memnuniyetlerini ifade etti. 


Şimdi bisiklet heyecanı

Gazeteniz Diyalog’un okurları için düzenlediği kampanyalar hız kesmeden devam ediyor. Ülke genelindeki okurlardan büyük kabul gören Samsung TV Kampanyası’nda sona geliniyor. Kampanya; bugün ve yarın yayınlanacak kuponlarla tamamlanacak. Okurlardan gelen yoğun talebi dikkate alan Diyalog ailesi, pazartesi gününden itibaren başlayacak kampanya ile her hafta 10 okuruna son model Geroni bisiklet verecek. Kampanyaya katılmak isteyen okurların, pazartesi gününden itibaren yayınlanacak 7 adet kuponu biriktirmesi gerekiyor.

Geroni kampanyasına nasıl katılacaksınız?
Geroni Bisiklet Kampanyası’na katılmak için 10 Ağustos Pazartesi gününden itibaren gazetenizin ön sayfasında yayınlanacak olan 7 kuponu biriktirerek, üzerindeki boşlukları dolduracak ve noter Ahmet Çakıcı’nın huzurunda yapılacak çekilişe katılma şansı elde edeceksiniz. Doldurduğunuz 7 adet kuponu, bir hafta içerisinde bölgenizdeki gazete bayilerine teslim edeceksiniz. Eğer bölgenizdeki bayii kupon teslimatını kabul etmiyorsa, o zaman başvurulacak adresler şöyledir:
Yay-Sat Lefkoşa: (Hamitköy Kavşağı yanı)
Metin Hazım Remzi: Ortaköy Alay Gazinosu ve Ekonomi Bakanlığı yanı
Diyalog Gazetesi: Organize Sanayi Bölgesi Lefkoşa
Ayrıntılı bilgi için aşağıdaki telefonu arayabilirsiniz: 0533 853 5410

Güncelleme Tarihi: 21 Ağustos 2015, 08:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473