banner564

13 bin TL nakit ödendi

Otel odasında uyuşturucu ile yakalanan zanlılar teminatla serbest kaldı

13 bin TL nakit ödendi
banner598

 Hüseyin ÇİÇEK
Gazimağusa’da bir otel odasına düzenlenen baskında uyuşturucu madde ile yakalanan Hasan Sarı, Hüseyin Gör ve Şuayip Doğan hakkındaki soruşturma tamamlandı. Zanlılar dün teminat talebiyle mahkemeye çıkarıldı. 
Mahkemeye meseleyi aktaran Narkotik Şube’de görevli polis memuru Mustafa Kavaz, zanlı Hasan Sarı’nın kalmakta olduğu otel odası içerisinde uyuşturucu madde olduğuna dair bir ihbar aldıklarını söyledi.
Polis, aldıkları ihbar üzerine otel odasına baskın yaptıklarını, Hasan Sarı’nın, kapı önünde tespit edildiğini ve elinde bulunan bir gram sentetik cannabinoidi yere atarken suçüstü yakalandığını belirtti.
Kavaz, zanlı Hüseyin Gör ve zanlı Şuayıp Doğan’ın da oda içerisinde tespit edildiğini ifade etti.
Polis, Hüseyin Gör’ün elinde uyuşturuculu sigara bulunduğunu açıkladı.

Soruşturma tamamlandı
Oda içerisinde yapılan arama sonucunda, 8 gram sentetik cannabinoid bulunduğunu anımsatan Kavaz, soruşturmanın tamamlandığını bildirerek, zanlıların, mahkemenin uygun göreceği teminat şartlarına bağlanmasını talep etti.
Kıdemli Yargıç Çiğdem Güzeler, zanlı Hasan Sarı’nın 3 bin TL nakdi kefalet ödemesi ve bir kefilin 75 bin TL’lik şahsi kefalet senedi imza etmesi, zanlı Hüseyin Gör ve zanlı Şuayip Doğan’ın ise 10’ar bin TL nakdi kefalet ödemeleri şartı ile davaları görüşülünceye kadar serbest bırakılmasına emir verdi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474