banner564

13 yaşında anne oldu

Sevgililer gününde doğum yapan 13 yaşındaki kız çocuğu, 27 yaşındaki sevgili ile 11 yaşından itibaren cinsel ilişki yaşadığını itiraf etti

13 yaşında anne oldu
banner598
Çiğdem AYDIN
Sevgililer gününde doğum yapan 13 yaşındaki kız çocuğu, 27 yaşındaki sevgili ile 11 yaşından itibaren cinsel ilişki yaşadığını itiraf etti. Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nde doğum yapan 13 yaşındaki kızın, çocuğunun babasının 27 yaşındaki C.Ş ile 11 buçuk yaşında tanıştığı ve o yaşlarda cinsel birliktelik yaşadığı ortaya çıktı. Kızın ailesinin hamileliği 4 ayda öğrendiği ve sevgilisi C.Ş ile kızlarını nişanladığı öğrenildi. Meydana gelen doğumun ardından , “cinsel tecavüz ve çocuğun cinsel istismarı” suçlarından gözaltına alınan zanlı C.Ş dün yargılanacağı davalardan teminata bağlanmak üzere Girne’de mahkemeye çıkarıldı.
Duruşmada, zanlının 2014 Kasım-2016 Şubat tarihleri arasında meydana gelen cinsel tecavüz ve çocuğun cinsel istismarı suçlarından gözaltına alındığı belirtildi. 

“Evleneceğim abi…”
Polis, zanlının söz konusu tarihler arasında Girne’de çeşitli yerlerde 16 yaşından küçük kız çocuğu ile cinsel ilişkiye girdiğini belirterek, 16 yaşından küçük kız çocuğunun bu ilişkiden hamile kaldığını ve 14 Şubat tarihinde Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Hastanesi’nde doğum yaparak bir bebek dünyaya getirdiğini ifade etti. Zanlı ile kızın Eylül 2015 tarihinde nişanlandığını, zanlının kız ve ailesi ile birlikte yaşamaya başladığını kaydeden polis, KKTC’de turist olarak bulunan zanlının davalarında hazır olması için teminata bağlanmasını talep etti.
Mahkeme zanlının yurt dışına çıkışının yasaklanması şartı ile tutuksuz yargı kararı verirken söz hakkı verilen zanlı, yargıca hitaben “Biz nişanlandık, evleneceğim abi ” dedi.

Güncelleme Tarihi: 17 Şubat 2016, 10:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474