banner564

17 gündür aranıyordu

Mehmet Cihan Çelik’i, Boğaz Piknik Alanında yanındaki 3 kişi ile birlikte öldüresiye dövdüğü iddia edilen Yılmaz Tip, polise teslim oldu

17 gündür  aranıyordu
banner598
Teoman TURAN
Girne Boğaz Piknik alanında Mehmet Cihan Çelik isimli şahsı, 22 Eylül 2017 tarihinde üç kişiyle birlikte darp ettiği ileri sürülen Yılmaz Tip, 17 gün sonra polise giderek teslim oldu. Tip, “Soygun, ciddi darp, vahim zarar ve ağır yaralama” suçlarından dün Girne’de mahkemeye çıkarıldı.
Duruşmada zanlının 3 gün tutuklu kalmasını talep eden polis, 22 Eylül tarihinde zanlı Tip’in beraberindeki 3 kişiyle birlikte Mehmet Cihan Çelik’i ciddi şekilde darp edip, çenesinin ve sol el parmağının kırılmasına neden olduğunu ifade etti. Polis, zanlının Çelik’e ait telefonu da gasp ettiğini açıkladı. Ağır yaralanan Çelik’in özel hastanede tedavi gördüğünü kaydeden polis, 17 gündür aranan zanlının önceki gün tespit edildiğini ifade etti. Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiğini, zanlının telefon görüşmelerinden tespit edilen 10 kişiden ifade alacaklarını kaydeden polis, olayla ilgili 3 kişinin de arandığını aktardı. 

Tip, suçlamaları kabul etmiyor
Polis, müşteki konumunda bulunan Çelik’in ise başka bir olaydan dolayı şuanda aranan şahıs olduğunu belirtti. Alınacak ifadeler olduğunu, Çelik’in cep telefonunun henüz bulunmadığını kaydeden polis, soruşturma aşamasında zanlının 3 gün süre ile tutuklu kalmasını talep etti.
Mahkeme talebi kabul ederken, zanlının avukatı müvekkilinin kendi isteği ile polise teslim olduğunu ve suçlamaları kabul etmediğini söyledi.

Güncelleme Tarihi: 11 Ekim 2017, 11:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474