banner564

2 ay bekledi

15 yaşındaki kız çocuğu,  25 yaşındaki M.T. tarafından tecavüze uğradığını, travma yaşadığı için şimdiye kadar sustuğunu söyledi

2 ay bekledi
banner598

 Suna ERDEN

   Girne’de Eylül ayında yaşanan olayda 15 yaşındaki genç kızın 25 yaşındaki M.T.’nin tecavüzüne uğradığı öne sürüldü. Olayın üzerinden yaklaşık 2 ay geçtikten sonra durumu babasına anlatan genç kızın tecavüze uğradığını anlattığı ve baba ile kızın önceki gün polise giderek şikâyetçi olduğu belirtildi. 
   Arandığını öğrenince polise giderek teslim olan zanlının ise suçlamaları kabul etmediği belirtildi. Zanlı dün tutuklama talebi ile Girne’de mahkemeye çıkarıldı. 
   Soruşturmayı yapan polis, olayın 22 Eylül tarihinde Karakum plajında yaşandığını söyledi. Polis,  15 yaşındaki kızın ifadesinde zanlı ile Karaoğlanoğlu’nda tanıştıklarını, zanlının kendisini bir araca bindirerek zorla Karakum plajına götürdüğünü söylediğini anlattı. 
   Polis, genç kızın gittikleri plajda zanlının araba içerisinde kendisine tecavüz ettiğini, olayı kimseye anlatmaması için ölümle tehdit ettiğini söylediğini aktardı. 
Polis, genç kızın yaşadığı travma nedeniyle olayı kimseye anlatmadığını ifade etti.
   Genç kızın 9 Kasım tarihinde yaşadığı olayı babasına anlatarak birlikte polise geldiklerini açıklayan polis, zanlı M.T.’nin aleyhinde tutuklama emri çıktığını kaydetti.
    Polis, zanlının arandığını öğrenmesi üzerine teslim olduğunu belirterek, yapılan ilk sorgulamasında   “Böyle bir şey kesinlikle yapmadım” şeklinde savunma yaptığını ifade etti. 
Alınması gereken ifadeler olduğunu belirten polis, soruşturma amaçlı M.T.’nin 3 gün poliste tutuklu kalmasını talep etti. 
   Mahkeme, şikâyetçinin beyanlarının araştırılması gerektiğine vurgu yaparak M.T.’nin 3 gün süreyle poliste tutuklu kalmasına karar verdi.  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473