banner564

Zorla öpmüş!

7 yaşındaki kız çocuğunu oyun bahanesiyle evine çağırarak cinsel saldırıda bulunmakla suçlanan Nihat Dağlı, kefaleti ödeyemeyince cezaevine gitti

Zorla öpmüş!
banner598

Hüseyin ÇİÇEK
Gazimağusa’ya bağlı Akova Köyü’nde geçtiğimiz Cumartesi günü, 7 yaşındaki komşusunun çocuğunu evine çağırarak cinsel saldırıda bulunmakla suçlanan Nihat Dağlı hakkındaki soruşturma tamamlandı. 
Oyun oynama bahanesi ile yatağa yatırdığı 7 yaşındaki kız çocuğunu zorla öptüğü ve cinsel organına dokunduğu öne sürülen zanlı dün teminat için Gazimağusa’da mahkemeye çıkarıldı.
Mahkemeye meseleyi aktaran Geçitkale Polis Karakolu’nda görevli polis memuru Cem Özdoğdu, zanlının, 10 Kasım 2018 tarihinde, Akova’da komşusunun çocuğu olan 7 yaşındaki küçük kız çocuğunu, evine çağırarak, oyun oynama bahanesi ile yatak odasına götürdüğünü ve yatağa yatırarak zorla öpüp, cinsel organına dokunarak kız çocuğuna cinsel saldırıda bulunduğunu söyledi.
Zanlı hakkında yürütülen soruşturmanın tamamlandığını belirten Özdoğdu, mahkemenin uygun göreceği teminat şartlarına bağlanmasını talep etti. 
Yargıç Umut İnan, zanlının, 5 bin TL nakdi kefalet ödemesi, 2 kefilin 100’er bin TL’lik şahsi kefalet senedi imza etmesi ve haftada 2 gün en yakın polis karakoluna ıspat’ı vücutta bulunması şartı ile davaları görüşüşünceye kadar serbest bırakılmasına emir verdi. 
Teminat şartlarını yerine getiremeyen zanlı, Merkezi Cezaevi’ne gönderildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473