banner564

2 gün polis hücresinde

Hüseyin Zaimoğlu, Yiğitler Burcu’ndan kaçak geçişe yardımcı olmakla suçlanıyor

2 gün polis  hücresinde
banner598
Lefkoşa’da Yiğitler Burcu bölgesinden bir şahsın Askeri Yasak Bölgeyi ihlal ederek Güney Kıbrıs’a geçmesine yardımcı olduğu tespit edilen zanlı Hüseyin Zaimoğlu tutuklanarak dün Askeri Mahkeme huzuruna çıkarıldı.
Mahkemede mesele ile ilgili olarak şahadet veren polis memuru Hüseyin Ergüleç olayla ilgili bulguları aktardı. 
Ergüleç, huzurda bulunan zanlı Hüseyin Zaimoğlu’nun 31 Ağustos tarihinde saat 18.30 raddelerinde Lefkoşa’da Yiğitler Burcu bölgesinde kullanmakta olduğu PD 451 plakalı araç ile yanında kimlikleri henüz tespit edilemeyen şahıslar ile birlikte tasarruflarında bulundukları bir halat ile yine ismi tespit edilemeyen bir şahsı surlardan aşağıya sarkıtmak sureti ile 1’inci Derecede Askeri Yasak Bölge’nin ihlal edilmesini sağladığını ifade etti.
Meselenin tahkikatının henüz yeni başladığını belirten polis memuru Hüseyin Ergüleç, aranan şahıslar, bağlantılı suç ortakları olduğunu belirterek tahkikatın salimen yürütüle bilmesi için zanlının ilk etap da 2 gün poliste tutuklu kalmasını talep etti.
Huzurunda verilen şahadeti değerlendiren Yargıç Gökan Asafoğulları, zanlının soruşturma maksatlı ilk etap da 2 gün poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

Güncelleme Tarihi: 02 Eylül 2017, 12:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474