banner564

2.5 milyonu götürdüler

“Anlaşmamızda öldürme yoktu, Gökhan’ı korkutup parayı alacaklardı” diyen katilin kardeşi 2 ana suçlunun güneye kaçtığını söyledi

2.5 milyonu götürdüler
banner598

 Suna ERDEN

Lefkoşa’da 13 Mart akşamı iş insanı Gökhan Naim’e silahlı saldırı düzenleyerek 2 buçuk milyon TL parayı çalanlardan biri olan ve önceki gün Gazimağusa’da yakalanan Bilal Ahmad polise verdiği ifade de suçunu kabul etti.
Ahmad’in soygun ve cinayet olayında gözcü görevi üstlendiğini,  Tanveer Ahmad ile Azmad Ali Virk’in soygun ve cinayet suçunu işlediğini söylediği öğrenildi. 
Tanveer Ahmad’in öz abisi olduğunu söyleyen zanlı Bilal Ahmad’in, abisi ile Azmad’ın Naim’i korkutup parayı alacaklarını, silah kullanacaklarından haberi olmadığını öne sürdüğü öğrenildi. Ahmad’ın Tanveer Ahmad ile  Azmad Ali Virk’in paralarla birlikte güneye kaçtıklarını iddia ettiği bilgisi de elde edildi.

Soygun ve cinayeti itiraf etti
Cinayet ile ilgili soruşturma sürerken zanlı Bilal Ahmad dün tutukluluk talebi ile Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı. Zanlının GaziMağusada gerçekleştirilen operasyon ile yakalandığını belirten polis,  ifadesinde aranmakta olan zanlılar  Tanveer Ahmad ve Azmad Ali Virk ile birlikte soygun ve cinayet olayını gerçekleştirdiklerini itiraf ettiğini söyledi.
Polis mesele ile ilgili olarak yürütülen soruşturmanın geniş kapsamlı yürütüldüğünü, Tanveer Ahmad ile Azmad Ali Virk’in arandığını, zanlının polise verdiği ifadenin doğruluğunun araştırılacağını belirtti.

İki zanlı hala aranıyor
Polis, soruşturma kapsamında zanlının iki gün süre ile tutuklu kalmasına emir verdi.
Mahkeme talebi kabul ederken, zanlı Bilal Ahmad ile şu anda tutuklu olan Faiz Ul Hassan pazartesi günü yeniden mahkemeye çıkarılacak.
Bu arada polis, dün yeniden paylaşım yaparak, Tanveer Ahmad ile Azmad Ali Virk’in arandığını duyurdu. Polis, vatandaşlardan yardım isteyerek, görenlerin polisi araması istendi.  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474